Julianne Moore και Tilda Swinton σάρωσαν το χθεσινό κόκκινο χαλί στο 81ο φεστιβάλ Βενετίας

Ναταλία Κατσακιώρη

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Τα glam gowns κυριάρχησαν χθες στο red carpet.

Άλλη μία λαμπερή βραδιά για τη Βενετία, που εδώ και λίγες μέρες φιλοξενεί το κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός του φθινοπώρου. Το 81ο Φεστιβάλ Βενετίας μέχρι στιγμής αποδείχθηκε ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αφού οι φετινές παρουσίες ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες του κοινού. Angelina Jolie, Nicole Kidman, Brad Pitt, George Clooney και Jude Law ήταν μόνο κάποιοι από τους αστέρες που πέρασαν από το κόκκινο χαλί μέχρι στιγμής, βάζοντάς μας ήδη από τις πρώτες μέρες σε φάση αγωνίας και αναμονής για τα πρόσωπα που θα δούμε στη συνέχεια.

81ο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι καλύτερες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου -Η Amal Clooney έκλεψε τα φλας

Julianne Moore με Bottega Veneta. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Εχθές ήταν η σειρά του Pedro Almodovar και του «The Room Next Door» να κάνουν τη δική τους πρεμιέρα στη Βενετία, μία ταινία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θίγει το θέμα της ευθανασίας. Πρωταγωνίστριες της ταινίας είναι η Tilda Swinton και η Julianne Moore, οι οποίες υποδύονται δύο καλές φίλες που προσπαθούν να οδηγηθούν στη λύτρωση, όταν η μία από τις δύο μαθαίνει ότι νοσεί από καρκίνο. Και οι δύο ήταν φυσικά απαστράπτουσες στο κόκκινο με την Julianne Moore να συνεχίζει τη δική της παράδοση με τον οίκο Bottega Veneta με ένα ολόχρυσο, total glam gown με βαθύ ντεκολτέ και μεγάλα σκουλαρίκια, ενώ το «αερικό» Tilda Swinton έκανε άλλη μια αναατρεπτική επιλογή και εμφανίστηκε με ένα look από την couture συλλογή του οίκου Chanel στο γνωστό ανδρόγυνο στυλ της.

Tilda Swinton με Chanel SS24 Couture. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Εντυπωσιακός και πολύχρωμος ήταν όμως και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, που περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα ροζ κοστούμι του οίκου Loewe, μία τεράστια καρφίτσα σε σχήμα φτερού στο πέτο του και ένα ζευγάρι μαύρα chunky γυαλιά ηλίου. Χαρακτηριστικός και αγαπημένος.

Pedro Almodovar με Loewe. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Η Isabelle Hubert έφερε το french chic style και στη Βενετία με ένα maxi gown με ιδιαίτερες λεπτομέρειες από τον οίκο Balenciaga, το οποίο συνδύασε με minimal χρυσά κοσμήματα και ένα ζευγάρι μπότες.

Τα κορυφαία red carpet looks:

Εκτός, όμως, από το κόκκινο χαλί ενδιαφέρον είχανε και οι αφίξεις στην όμορφη Βενετία, αφού εχθές είδαμε τη Lady Gaga μαζί με τον αγαπημένο της Michael Polansky. Η Lady Gaga εμφανίστηκε με ένα mini all over printed φόρεμα σε polka dot μοτίβο φια χειρός La Roxx.

Οδηγός αγοράς: Όλα τα απαραίτητα του Σεπτέμβρη μέσα σε μία wish list

Lady Gaga και Michael Polansky (Photo by Franco Origlia/Getty Images)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης