Οδηγός αγοράς: Όλα τα απαραίτητα του Σεπτέμβρη μέσα σε μία wish list

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Όλα τα απαραίτητα του Σεπτέμβρη μέσα σε μία wish list

Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για shopping και έχουμε τις top επιλογές.

Θα το πω και θα το ξαναπώ. Ο Σεπτέμβρης είναι μία άτυπη πρωτοχρονιά για τον κόσμο της μόδας. Και πώς μπορείς να μπεις με επιτυχία στη «νέα χρονιά», ή νέα σεζόν, πες το όπως θέλεις; Κάνοντας φυσικά το σωστό shopping. Προσωπικά, θα δηλώσω πια με βεβαιότητα ότι σε αυτό είμαι άκρως παραδοσιακή και προτιμώ τα φυσικά καταστήματα από το να προτιμήσω ένα γρήγορο online shopping. Και αυτό γιατί μια βόλτα στα μαγαζιά δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Εκεί θα δεις τα υφάσματα από κοντά, θα νιώσεις την ενέργεια της κάθε boutique και εννοείται θα δοκιμάσεις όλα τα αγαπημένα σου items. Τώρα που ο καιρός αρχίζει να γίνεται λίγο πιο δροσερός, κάνε μια γρήγορη βόλτα στην αγορά και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου.

Αυτά είναι τα 5 κλειστά flats που θα φορέσουμε τον Σεπτέμβριο -Αντίο πέδιλα

Copenhagen-str-S25-0892.jpg

Ο Σεπτέμβριος είναι εξάλλου ο ιδανικός μήνας για shopping, αφού μετά από μια μακρά περίοδο ζέστης και καύσωνα, το μόνο που θέλεις σίγουρα είναι να φορέσεις ένα νέο cozy piece από τη ντουλάπα σου, μία ζακέτα, ένα ελαφρύ πανωφόρι, ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. Τα καταστήματα έχουν εξάλλου ήδη κυκλοφορήσει τις νέες pre fall και fall συλλογές τους, οπότε και εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε από νωρίς τα trends της νέας σεζόν. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που απογειώνει το casual chic style και τώρα πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις βάση στα basics. Τα απλά μπλουζάκια, τα oversized πλεκτά, τα άνετα παντελόνια γραφείου, τα κλασικά ζευγάρια παπούτσια και οι μεγάλες shopper bags είναι αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος.

Copenhagen-str-S25-0893.jpg

Είμαι βέβαιη όμως ότι και εσύ όπως και οι περισσότερες γυναίκες εκεί έξω, αποφεύγεις συχνά την όλη διαδικασία του physical shopping ακριβώς επειδή νιώθεις ένα μικρό χαός μπροστά σε όλα αυτά τα νέα items. Για αυτό και εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα για σένα πριν από εσένα και δημιουργήσαμε μία wish list με όλα τα απαραίτητα του Σεπτεμβρίου. Ρίξε μια ματιά και ανακάλυψε τα κορυφαία pieces του φετρινού φθινοπώρου.

Copenhagen-str-S25-0906.jpg

Αυτή είναι η πρώτη τσάντα που πρέπει να μπει στη λίστα του φθινοπώρου

Editor's choices: