Η Σοφία Καρβέλα έχει 3 αγαπημένα σακάκια που φοράει κάθε φθινόπωρο στο repeat

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σοφία Καρβέλα έχει 3 αγαπημένα σακάκια που φοράει κάθε φθινόπωρο στο repeat

Θέλεις να δεις πώς τα συνδυάζει;

Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για τα basics. Ειδικά όταν μιλάμε για πανωφόρια, τότε ξέρεις νομίζω πολύ καλά τη γνώμη μου. Ξεκινάμε πάντα τη συλλογή μας με τα πιο διαχρονικά και απαραίτητα σχέδια, τα οποία ανακαλούμε πάντα στο σωστό timing. Παλτό, καμπαρντίνα, σακάκι. Αυτό είναι το βασικό τρίπτυχο κάθε γκαρνταρόμπας, ανδρικής ή γυναικείας.

Κατερίνα Καινούργιου:Λέει ναι στη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου -3 items για να τη φορέσεις και εσύ

https://www.instagram.com/p/C7SthS6P7fA/

Και καθώς έχουμε μπει στο φθινόπωρο, την εποχή που ξεκινάμε να θυμόμαστε το layering, θα μιλήσουμε προφανώς για τα σακάκια της νέας σεζόν. Μήπως ψάχνεις αυτή τη στιγμή ένα νέο blazer για να επενδύσεις; Τότε σου έχουμε το inspo που χρειάζεσαι και σήμερα θα πάρουμε έμπνευση από την ντουλάπα της Σοφίας Καρβέλα. Πάμε να δούμε μαζί τα τρία αγαπημένα της σακάκια.

https://www.instagram.com/p/C6co1lTJaVu/

3 all time classic σακάκια που πρέπει να έχεις στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα.

Pinstripe

Οι κάθετες λεπτές ρίγες είναι ένα office στοιχείο που κάνει κάθε look λίγο πιο elegant. H Σοφία Καρβέλα επέλεξε ένα σακάκι με μεγάλους ώμους σε γκρι ανοιχτή απόχρωση, το οποίο συνδυάζει και με τα τζιν της αλλά και με ένα λευκό φθινοπωρινό παντελόνι. Ιδανική επιλογή για το πρωινό σου σύνολο που θα φοράς λίγο-πολύ όλη τη μέρα.

Classic tweed

Η εκδοχή της Coco Chanel για το πώς πρέπει να είναι ένα σακάκι, έχει επηρεάσει μέχρι και σήμερα τον τρόπο που επιλέγουμε τα blazers της ντουλάπας μας. Η Σοφία Καρβέλα έχει επενδύσει σε ένα διαχρονικό μαύρο σχέδιο, αλλά εσύ μπορείς πάντα να βάλεις λίγο χρώμα στο tweed σακάκι σου και να δοκιμάσεις το κόκκινο, το λευκό ή και το navy blue αν είσαι fan της μονοχρωμίας.

jpg-(1).jpg

Δανάη Παππά: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και το casual σύνολο με σακάκι και sneakers στο Central Park

80s inspo

Εννοείται πως το σακάκι είναι το ιδανικό πανωφόρι για μία βραδινή έξοδο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, πριν ακόμη βγάλουμε τα παλτό και τις faux furs μας. Ακολούθησε το inspo της Σοφίας και επέλεξε ένα σακάκι σε 80s shape, με έντονους ώμους και statement χρώμα. To blazer της παρακάτω φωτογραφίας κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και το δέρμα φυσικά που είναι από τα πιο edgy υλικά.