Αυτές είναι οι πιο stylish εναλλακτικές στα office παντελόνια του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτές είναι οι πιο stylish εναλλακτικές στα office παντελόνια του φθινοπώρου
Szymon Brzóska/launchmetrics.com/spotlight

Είναι η τέλεια απάντηση στο παντελόνι που φοράς κάθε μέρα στο γραφείο.

Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα wide leg ή cigarette παντελόνια του γραφείου. Αντιθέτως τα αγαπάμε. Για αυτό και έχουν γίνει το νούμερο ένα item που φορέσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα είτε βγήκαμε βόλτα, είτε πήγαμε στην εργασία μας, είτε κάναμε ένα μικρό ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο. Είναι όμως στιγμές που ακόμα και αυτό το υπέροχο staple της ντουλάπας σου νιώθεις να σε κουράζει και αναζητάς εναλλακτικές. Και δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για «εναλλακτικό στυλ» από αυτή του φθινοπώρου.

Ακόμα δεν έμαθες τι είναι τα jorts; Πώς να συνδυάσεις το πιο stylish παντελόνι του μήνα

New-York-str-S25-1392.jpg

Μια ματιά στις πρόσφατες street style φωτογραφίες της σεζόν και ανακαλύψαμε 5 εξίσου stylish λύσεις για να βγάλουμε το μήνα.

New-York-str-S25-1412.jpg

Οι 5 τέλειες εναλλακτικές στο παντελόνι του γραφείου σου.

Maxi φούστα

Προφανώς και μιλάμε για ένα minimal σχέδιο για να μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα, όπως θα έκανες και με το παντελόνι σου. Με όγκο ή μη και σε ένα χρώμα της basic χρωματικής παλέτας μία maxi φούστα θα γίνει το hero piece του φθινοπωρινού σου ντυσίματος. Σίγουρα!

New-York-str-S25-0690.jpg

Capri pants

Είναι η απόλυτη επιστροφή από τα 00s και τα είδαμε στους δρόμους μέσα στο καλοκαίρι. Για να δούμε πώς θα πάει και στο φθινοπωρινό styling. H πρώτη σου επιλογή αν θέλεις να το δοκιμάσεις είναι ένα σακάκι και ένα πουκάμισο, τα αγαπημένα σου mules ή sling backs και είσαι έτοιμη.

New-York-str-S25-0650.jpg

Φόρεμα με ασυμμετρίες

Όταν πας να αντικαταστήσεις ένα wide leg παντελόνι, πρέπει να το κάνεις με κάτι εξίσου άνετο. Ένα ασύμμετρο φόρεμα από ρευστό ύφασμα είναι η καλύτερη επιλογή από τα dress trends του φθινοπώρου.

1726035058138-175566605-New-York-str-S25-1326.jpg

Φούστα με διαφάνειες

Αυτός είναι ο ιδανικός καιρός για ένα τέτοιο item και φυσικά θα το συνδυάσεις ανάλογα για να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις και σε ένα casual chic σύνολο. Για παράδειγμα μπορείς να φορέσεις πάνω από μία φούστα με διαφάνεια ένα oversized t-shirt και ένα denim μπουφάν, όπως στην παρακάτω φωτογραφία. Πάρε έμπνευση.

New-York-str-S25-0912.jpg

Βίκυ Καγιά: Το ολόλευκο σύνολο με βερμούδα και μοκασίνια στη Βενετία

Jorts

Έχεις ακούσει παντού για αυτό και μιλάμε για τις μακριές, φαρδιές βερμούδες που ήρθαν και μας άλλαξαν τη ζωή. Αντίο σορτς, αντίο παντελόνι, καλωσόρισε το πιο άνετο ανδρόγυνο item που θα φορέσεις και εκτός γραφείο φυσικά.

New-York-str-S25-1334.jpg