Κατερίνα Καινούργιου:Λέει ναι στη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου -3 items για να τη φορέσεις και εσύ

Ναταλία Κατσακιώρη

Το κλασικό print των 60s επιστρέφει.

Έρχεται! Η πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου έρχεται τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου μαζί με όλες τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές της σεζόν και όλοι είναι σε αναμονή της μεγάλης μέρας, μιας και η περσινή χρονιά είχε βρει την Κατερίνα ανάμεσα στις μεγάλες νικήτριες της τηλεοπτικής μάχης, οπότε όλοι έχουν απαιτήσεις από εκείνη. Η ίδια έχοντας κάνει τις διακοπές της μάζεψε σίγουρα δυνάμεις κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού που της έφερε και έναν νέο έρωτα. Μετά τις μέρες χαλάρωσης στην Πάρο κοντά στον αγαπημένο της Πάνο Κουτσουμπή η Κατερίνα γύρισε με ένα trailer μέσα στο ροζ, όπου την είδαμε να σκίζει την οθόνη και να μας λέει μια πρώτη καλημέρα.

Ζακέτα ή σακάκι για το γραφείο; Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε την τέλεια εναλλακτική του φθινοπώρου

Νέα σεζόν, νέα εκπομπή, νέα σχέση. Όλες αυτές οι ευχάριστες αλλαγές θα πρέπει να συνοδευτούν και από μία αντίστοιχη αλλαγή γκαρνταρόμπας . Η Κατερίνα, βέβαια, είναι από αυτές τις γυναίκες που έχουν κάποιες σταθερές αδυναμίες και δεν τις αλλάζουν εύκολα, αλλά πολλές φορές την έχουμε δει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Μέσα στο καλοκαίρι η ίδια φαίνεται ότι δοκίμασε και αγάπησε μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις στα prints της σεζόν.

Κατερίνα Καινούργια: Το animal print είναι η νέα της αδυναμία.

Το ότι το λεοπάρ είναι η αδυναμία της Κατερίνας ίσως το έχεις καταλάβει. Αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε επιλέξει ένα ολόσωμο μαγιό στο κλασικό λεοπάρ animal printed μοτίβο. Αμέσως μετά την είδαμε με ένα maxi φόρεμα με turtleneck λαιμό στο ίδιο ακριβώς print σε στενή εφαρμογή, το οποίο συνδύασε έξυπνα με το κόκκινο κραγιόν της.

Και τώρα μέσα σε ένα από τα πιο πρόσφατα posts της η Κατερίνα επέστρεψε με ένα επίσης all over printed φόρεμα στο αγαπημένο της λεοπάρ μοτίβο, μόνο που αυτή τη φορά έχει και ένα extra glowy αποτέλεσμα και δύο μικρά cut outs στα πλευρά.

Το λεοπάρ είναι μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις της σεζόν και μπορείς να την υιοθετήσεις και εσύ με ένα από τα παρακάτω κομμάτια.

Ο Brad Pitt και η Ines De Ramon είναι το νέο πιο cool ζευγάρι -Τα matching σύνολα στη Νέα Υόρκη

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης