Στα Emmy Awards 2024 είδαμε ένα κόκκινο χαλί με old Hollywood glam

Ναταλία Κατσακιώρη
Στα Emmy Awards 2024 είδαμε ένα κόκκινο χαλί με old Hollywood glam

(AP Photo/Jae C. Hong)

Tα πρώτα μεγάλα βραβεία της σεζόν είναι γεγονός και το red carpet δεν μας απογοήτευσε.

Μπορεί τα Emmy Awards να είναι στην πραγματικότητα τηλεοπτικά βραβεία, αλλά κάθε μία σεζόν που περνάει τα Emmys γίνονται πιο glam και εντυπωσιακά από ποτέ. Αυτή η εξέλιξη δηλώνει και την νέα μορφή που έχει πάρει η τηλεόραση μέσα από τις online πλατφόρμες και τις δημοφιλείς σειρές που πλέον έχουν κερδίσει το κοινό και σε μεγάλο βαθμό έχει αντικαταστήσει ακόμα και το σινεμά. Πρωτότυπα σενάρια, εξαιρετική σκηνοθεσία και φωτογραφία, αλλά και μεγάλοι stars της έβδομης τέχνης που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μέσα σε ένα τηλεοπτικό project είναι μόνο κάποια από τα κύρια συστατικά των σειρών που έχουν κάνει το binge watching την αγαπημένη μας συνήθεια.

Fall skirts 2024: Οι κορυφαίες τάσεις στις φούστες για το φθινόπωρο-Έτοιμη για όγκο και ασυμμετρίες;

76th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Naomi Watts με custom Balenciaga(AP Photo/Jae C. Hong)

Τα χθεσινά Emmy Awards 2024 πραγματοποιήθηκαν στο Peacock Theater του Los Angeles και ένα υπέροχο κόκκινο χαλί στρώθηκε για να υποδεχτεί όλους τους πρωταγωνιστές που μας έκαναν παρέα στον καναπέ μας. Και φέτος οι παρουσίες ήταν extra λαμπερές, αν σκεφτεί κανείς ότι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Meryl Streep, η οποία έφθασε cool και χαλαρή με ένα total pink outfit με tailored κοστούμι από τον Alexander McQueen. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα κόκκινο χαλί που ξεχώρισε σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν ακριβώς γιατί οι A-list παρουσίες του έφεραν ένα old Hollywood glam στοιχείο με τις εμφανίσεις τους.

76th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Meryl Streep με Alexander McQueen(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι ο μεγάλος «νικητής» της βραδιάς ήταν ο Oscar De La Renta, αφού πολλές από τις κυρίες επέλεξαν το συγκεκριμένο atelier για να αναλάβει τα custom made gowns της εμφάνισής τους. Ανάμεσά τους η Jennifer Aniston, η Catherine O'Hara, η Christine Baranski και η Kristen Wiig. Από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν και αυτή της Naomi Watts με το πράσινο custom Balelciaga φόρεμά της αλλά και η Reese Witherspoon που αυτή τη φορά εμπιστεύτηκε τον οίκο Dior.

76th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Jennifer Aniston με Oscar de la Renta (AP Photo/Jae C. Hong)

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία της Selena Gomez, η οποία βρήκε το ιδανικό φόρεμα για τη σιλουέτα της. Ένα μαύρο, maxi gown με halter neck σχέδιο στο πάνω μέρος, το οποίο ντύθηκε με λαμπερές λεπτομέρειες δια χειρός Ralph Lauren. Ήταν όμως το mermaid like τελείωμά του, που την έκανε να μοιάζει σαν να επιπλέει -κυριολεκτικά- πάνω στο χαλί.

https://www.instagram.com/p/C_9Vtt9uZqO/
76th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Selena Gomez με custom Ralph Lauren (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Οδηγός αγοράς: Είναι η εποχή της ζακέτας - 10 φρέσκα σχέδια για να διαλέξεις

Red carpet looks: