Fall skirts 2024: Οι κορυφαίες τάσεις στις φούστες για το φθινόπωρο-Έτοιμη για όγκο και ασυμμετρίες;

Ναταλία Κατσακιώρη
Fall skirts 2024: Οι κορυφαίες τάσεις στις φούστες για το φθινόπωρο-Έτοιμη για όγκο και ασυμμετρίες;

Νέα εβδομάδα, νέο trend alert.

Τι είναι αυτό που πραγματικά μας γοητεύει πολλές φορές στη μόδα; Το έχεις σκεφτεί ποτέ; Και μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική βιομηχανία από αυτή που θυμόμασταν μέσα στις προηγούμενες δεκαετίες. Τώρα, λοιπόν, που ο μύθος αντικειμενικά γκρεμίστηκε και τα όνειρα που άλλωτε βλέπαμε στα catwalks από εκκεντρικούς σχεδιαστές, όπως ο John Galliano, έχουν πάει κανονικά «περίπατο» τι είναι αυτό που πραγματικά μας διασκεδάζει στη μόδα, εκτός από την ικανοποίηση της τέλεσης μίας καταναλωτικής ανάγκης; Έχοντας πλέον προσεγγίσει και εγώ προσωπικά όσο πιο πολύ μπορώ την αντικειμενικά χρήσιμη εκδοχή των ρούχων και των αξεσουάρ, θα καταλήξω στην παρατήρηση των νέων trends και micro trends που έρχονται στο προσκήνιο, καθένα με το δικό του υπόβαθρο.

Οδηγός αγοράς: Είναι η εποχή της ζακέτας -10 φρέσκα σχέδια για να διαλέξεις

Vuitton-atm-F24-003.jpg

Και αυτό γιατί ενώ αυτή η διαδικασία παλιότερα είχε ένα βάρος ίσως για τις γυναίκες, που «έπρεπε»να υπηρετήσουν ένα προς ένα αυτά τα trends, τώρα μιλάμε ίσως για μία από τις πιο fun διαδικασίες κάθε σεζόν. Και καθώς μόλις μπήκαμε στο φθινόπωρο ήρθε η ώρα να ρίξουμε τη δική μας ματιά στις πιο επίκαιρες τάσεις για το 2024/2025. Ένα από τα items που αξίζει ξεκάθαρα την προσοχή μας είναι προφανώς οι φούστες, και λέω «προφανώς» γιατί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα pieces στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και μέσα στο φθινόπωρο και τον επερχόμενο χειμώνα θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά νέα σχέδια και shapes.

Saint-Laurent-atm-F24-003.jpg

Γιατί μπορεί οι περισσότερες να είχαμε δείξει εδώ και χρόνια την αδυναμία μας στα παντελόνια και τα άνετα φορέματα της ντουλάπας μας, αλλά οι φούστες έκαναν δυναμικό come back και μας βοήθησαν με τον τρόπο τους να επαναπροσδιορίσουμε τη θηλυκότητά μας. Από τις edgy διαφάνειες του Saint Laurent, στα elegant πλισέ του οίκου Dior, και από τις mini tweed φούστες της Chanel, στις pencil εκδοχές της Miu Miu, οι φούστες αυτού του φθινοπώρου ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και κάθε σωματότυπο.

Balmain-atm-F24-005.jpg

Oι κορυφαίες τάσεις στις φούστες της σεζόν που αξίζει να δοκιμάσεις.

Tartan

Balenciaga-PO-F24-044.jpg

Balenciaga

Furry υφές

Diesel-F24-061.jpg

Diesel

Maxi με σκίσιμο

Versace-F24-008.jpg

Versace

Πλισέ

Stella-Mccartney-F24-040.jpg

Stella Mccartney

Classic pencil

Miu-Miu-F24-044.jpg

Miu Miu

Leather

Givenchy-PO-F24-011.jpg

Givenchy

Courtesy of GIVENCHY

Τα 5 trends που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και μπορείς να φορέσεις από τώρα

Διαφάνειες

Vuitton-F24-057.jpg

Louis Vuitton

DPG Network