Denim on denim: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε δύο διαφορετικά χρώματα τζιν σε ένα look

Ναταλία Κατσακιώρη

Το τέλειο look με sneakers για μία βόλτα το Σαββατοκύριακο.

Το τζιν είναι προφανώς ένα αγαπημένο μας ύφασμα και ένα άκρως άνετο item, είτε μιλάμε για παντελόνι, είτε για ένα jacket, είτε για μία φούστα. Και το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μας εποχή που αξιοποιούμε όλα τα denim items της ντουλάπας μας. Μία γυναίκα με διαχρονική, casual chic γκαρνταρόμπα έχει πάντα την καλύτερη συλλογή σε τζιν. Και η Βίκυ Καγιά είναι προφανώς μία από τις κυρίες της ελληνικής showbiz που ξεχωρίζει για το διαχρονικό elegant ντύσιμό της. Το φθινόπωρο είναι μία πολύ καλή εποχή για να επιστρέψουμε στα basics της ντουλάπας μας και η Βίκυ έκανε πρόσφατα ένα look που θα μας δώσει το τέλειο inspo.

Οδηγός αγοράς: Slim, retro και chunky, τα sneakers του φετινού φθινοπώρου έχουν άποψη

Γιατί μπορεί να αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να είναι στην επικαιρότητα με τις fashion επιλογές της. Μέσα στο καλοκαίρι ήταν ένα από τα αγαπημένα μας style icons για τα summer looks της παραλίας, ενώ αμέσως μετά στις αρχές του Σεπτεμβρίου ταξίδεψε μέχρι τη Βενετία όπου μας χάρισε άλλο ένα άψογο red carpet look σε total black. Θέλεις, λοιπόν, να δεις πώς συνδύασε το τζιν ενόψει φθινοπώρου;

To denim on denim look της Βίκυς Καγιά.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της μετάβασης και το ίδιο ισχύει και για το στυλ μας, αφού φοράμε μισά καλοκαιρινά και μισά φθινοπωρινά items στο ίδιο outfit. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Βίκυ Καγιά και συνδύασε πολύ έξυπνα δύο διαφορετικά τζιν κομμάτια της ντουλάπας της σε μία βόλτα της δίπλα στη θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι σε μαύρη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα σκούρο navy blue κοντομάνικο. Από πάνω φόρεσε αντί για jacket ένα μπλε denim πουκάμισο, ενώ τα λευκά της πάνινα ήταν το κατάλληλο ζευγάρι για να ολοκληρωθεί το outfit.

Aντί για μία αναμενόμενη shopper τσάντα η Βίκυ επέλεξε ένα μεγάλο μαύρο clutch και μαύρα γυαλιά ηλίου, ως τα μόνο αξεσουάρ της εμφάνισης. Και κάπως έτσι ανέτρεψε έναν ακόμη κανόνα της μόδας, ότι δηλαδή δεν μπορείς να συνδυάσεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις τζιν στο ίδιο outfit. Δοκίμασέ το!

Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε νονά -Το total white 20s σύνολο με την υπογραφή των MI-RŌ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης