Τα hot ίσια παπούτσια της σεζόν είναι οι μπαλαρίνες και η Σοφία Καρβέλα έχει 3 αγαπημένα ζευγάρια

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα hot ίσια παπούτσια της σεζόν είναι οι μπαλαρίνες και η Σοφία Καρβέλα έχει 3 αγαπημένα ζευγάρια

Είναι τα τρία βασικά σχέδια που πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ.

Οι τάσεις των τελευταίων σεζόν περιλαμβάνουν πολλά «ευτυχώς» μέσα τους, όσον αφορά τουλάχιστον τα παπούτσια. Γιατί τα φονικά ψηλοτάκουνα άλλων δεκαετιών που είχαν γίνει μεγάλο μέρος των γυναικείων στερεοτύπων, έχουν τώρα δώσει τη θέση τους στα άνετα ίσια παπούτσια που έχουν καταλάβει κανονικά τη ντουλάπα μας.

Κοστούμι + sneakers: Η Τζένη Θεωνά με το σύνολο που μπορείς να φοράς όλη μέρα -Κυριολεκτικά

https://www.instagram.com/reel/DAJ9lv_PCNW/

Ανάμεσά τους και ένα σχέδιο-επιστροφή από τα 00s, οι μπαλαρίνες, τις οποίες φορέσαμε ήδη πολλές φορές μέσα στην άνοιξη και το καλοκαίρι που μας πέρασε και τώρα καλούμαστε να βάλουμε και στην fall/winter γκαρνταρόμπα μας. Η Σοφία Καρβέλα είναι μία από τις πιο stylish παρουσίες, που αν και ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, παρακολουθούμε συχνά και παίρνουμε έμπνευση και για τα δικά μας looks. Ακολουθούν τα τρία κορυφαία σχέδια που χρησιμοποιεί η ίδια ήδη στα φθινοπωρινά της σύνολα.

Tα 3 σχέδια σε μπαλαρίνες που λατρεύει η Σοφία Καρβέλα.

Neutrals

Αν είσαι καινούργια στο κομμάτι μπαλαρίνες και flats, τότε ξεκίνα από εδώ. Ένα ζευγάρι neutral, κλασικές, στρογγυλές μπαλαρίνες με το χαρακτηριστικό φιογκάκι μπροστά είναι ό,τι πιο κοντά στο αυθεντικό balletcore και ταιριάζει σίγουρα με όλα σχεδόν τα outfits της ντουλάπας σου. Η Σοφία Καρβέλα έκανε ένα total neutral look με μπεζ παντελόνι και λευκό t-shirt.

Photo-shared-by-Sofia-Karvela-on-September-24-2024-tagging-@lagencefashion.-May-be-an-image-of-1-person-espadrilles-and-turtleneck..jpg

Mesh ballerinas

Είναι ένα από τα πιο επίκαιρα ζευγάρια που είδες παντού μέσα στο καλοκαίρι. Οι διάφανες μπαλαρίνες έχουν την εναλλακτική του fishnet ή του mesh υφάσματος όπως είναι το τούλι. Η Σοφία Καρβέλα επένδυσε στο statement σχέδιο του οίκου Alaia που είναι viral αυτή τη στιγμή, αλλά εσύ μπορείς να βρεις παρόμοια σχέδια σε πολλά brands που βρίσκονται σε άκρως προσιτή τιμή. Εκτός από το λευκό και το μαύρο σκέψου και μία επιλογή σε metallics.

jpg-(1).jpg

Keep or toss: Οι τάσεις που θα πούμε «αντίο» και πώς θα τις αντικαταστήσουμε μέσα στο φθινόπωρο

Printed/Monogrammed

Πάντα τα παπούτσια με all over printed μοτίβα ήταν και τα πιο χαρακτηριστικά. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα ζευγάρι που έχει κάποιο logo κορυφαίου οίκου, όπως για πράδειγμα τα double G του οίκου Gucci. Η Σοφία Καρβέλα επέλεξε ένα ζευγάρι από denim ύφασμα και το συνδύασε με τζιν παντελόνι, κάνοντας το τέλειο matching.

Photo-by-Sofia-Karvela-on-September-22-2024.-May-be-an-image-of-1-person-fur-coat-and-brick-wall..jpg
DPG Network