Τζιν φόρεμα: Η Σίσσυ Χρηστίδου ψηφίζει το απόλυτο hero piece του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη

Η πιο απλή επιλογή για να συνδυάσεις με τις μπότες και τις γόβες της σεζόν.

Πρεμιέρα έχει κάνει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου έχει κάνει τη δική της μεγάλη επιστροφή στις οθόνες μας, αν και δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της και στη νέα σεζόν. Η Σίσσυ με τη γνωστή της παρέα ήταν μία από τις μεγαλύτερες νικήτριες της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς, βάζοντας και πολλά ενημερωτικά θέματα επικαιρότητας στη σκαλέτα της και κερδίζοντας έτσι την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, που την επιβράβευσε με τα ποσοστά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Πώς να ντυθείς στις πρώτες φθινοπωρινές βροχές -20 σύνολα από τους δρόμους του Παρισιού

Η ίδια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, έχοντας πλέον προσαρμοστεί πλήρως στη single life μίας μαμάς, μετά το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η Σίσσυ έκανε και μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, τονίζοντας ακόμα περισσότερο το σώμα της και τις καμπύλες της, κάτι που μπορεί να δει κανείς και στο στυλ της. Η ίδια τολμάει πλέον να κάνει και κάποιες πιο πρωτότυπες εμφανίσεις με στενά φορέματα, έντονα χρώματα και edgy shapes. Η αγάπη της όμως για τα basics είναι ξεκάθαρη και για αυτό το φθινόπωρο φαίνεται ότι βρήκε το αγαπημένο της φόρεμα.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το denim φόρεμα είναι το hero piece της σεζόν.

Καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σίσσυ τον υποδέχθηκε στον καναπέ της με ένα dark denim φόρεμα. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι το σκούρο τζιν χρώμα είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν, οπότε λέμε εξαρχής ναι σε ένα dark denim item, χωρίς αυτό να χρειάζεται απαραίτητα να είναι ένα παντελόνι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου προτίμησε για παράδειγμα ένα denim φόρεμα με χοντρές τιράντες και 50s γραμμή, με στενή μέση και όγκο στη φούστα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης τόνισε ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα της με μία μαύρη ζώνη από τον οίκο Hogan, ενώ συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε animal printed μοτίβο.

Το κομψό ανδρικό κοστούμι της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει μία έξυπνη λεπτομέρεια

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης