Η Μπέττυ Μαγγίρα στο κέντρο της Αθήνας με αθλητικό look -To τέλειο σύνολο με φόρμα και sneakers

Ναταλία Κατσακιώρη

Ακόμα και με τα αθλητικά η Μπέττυ εξακολουθεί να είναι ultra stylish.

Για σένα τι περιλαμβάνει το φθινόπωρο; Ένα ωραίο ταξίδι, την επιστροφή στη ρουτίνα σου, μία μικρή ανανέωση στο στυλ σου με shopping; Ή και όλα αυτά μαζί! Η Μπέττυ Μαγγίρα πάντως πήρε το τελευταίο, αφού καθώς έχουμε μπει και επίσημα πλέον στο φθινόπωρο η Μπέττυ βγήκε για σύντομο shopping στο κέντρο της Αθήνας και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν καθώς απολάμβανε τη βόλτα της. Είναι εξάλλου μία χαλαρή χρονιά για την αγαπημένη performer και παρουσιάστρια, η οποία μετά την έξοδό της από τον ΑΝΤ1, η οποία είχε πυροδοτήσει συζητήσεις μέσα στο καλοκαίρι, δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το επόμενό της βήμα.

H Selena Gomez με Vera Wang στη Νέα Υόρκη συνεχίζει το σερί των total black red carpet εμφανίσεων

Μέχρι τότε φαίνεται πως βρίσκεται σε άψογη διάθεση και απολαμβάνει τη χαλαρή καθημερινότητά της λίγο πριν μπούμε για τα καλά στο χειμώνα. Μέσα στο καλοκαίρι την είδαμε εξάλλου να χαίρεται τα ελληνικά μαζί με τις δύο κόρες της και το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, ενώ πρόσφατα έγινε και νονά της μικρής κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη, επισφραγίζοντας έτσι τη φιλία τους και εκτός δουλειάς. Το σύνολο που είχε επιλέξει ως νονά ήταν άκρως εντυπωσιακό, αν και η Μπέττυ ξέρει πολύ καλά πώς να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία, ακόμα και αν φοράει μόνο μία φόρμα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Το look με αθλητική φόρμα και sneakers.

Υπάρχουν φόρμες και φόρμες που μπορείς να βάλεις τώρα στη συλλογή σου. Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την ιδανική επιλογή με μία retro φόρμα της Adidas σε ανοιχτό μπλε electric. Ένα πολύ χαρακτηριστικό 90s σχέδιο που έχει κάνει δυναμικό come back, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι sneakers και ένα cropped top σε λευκό χρώμα.

Photo: NDP Photo Agency

Το αθλητικό καπέλο και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου ενίσχυσαν την athleisure εικόνα του όλου look, ενώ η beige Tote bag του Marc Jacobs ήταν η τέλεια επιλογή για να ολοκληρωθεί το outfit. Σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν ένα κατά τα άλλα αθλητικό look κατάλληλο για να φορεθεί και σε μία casual εμφάνιση.

Photo: NDP Photo Agency

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης