Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το color blocked σύνολο από το ταξίδι της στο Παρίσι

Ναταλία Κατσακιώρη

Τα χρώματα που θα σε κάνουν να πεις αντίο στα neutrals!

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μία εβδομάδα γεμάτη μόδα και λαμπερά events. Το fashion week στο Παρίσι ολοκληρώθηκε την Τρίτη αλλά εμείς ακόμα έχουμε να μελετήσουμε πολύ υλικό από τα catwalks και τις λαμπερές παρουσίες που βρέθηκαν στα front rows των ημερών. Οι ελληνικές παρουσίες δυστυχώς σε αυτά τα μεγάλα events είναι μετρημένες μιας και το Paris Fashion Week είναι από τα πιο exclusive γεγονότα του πλανήτη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ανάμεσα στις λίγες τυχερές που ταξίδεψε αυτές τις μέρες στο Παρίσι και βρέθηκε μάλιστα σε ένα φαντασμαγορικό event.

Τhe Gilded Age: Μήπως τα πρόσφατα fashion weeks έφεραν το τέλος του quiet luxury;

Γιατί μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης του STAR με την εκπομπή Shopping Star, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχει κάνει μία αξιοσημείωτη καριέρα και ως μοντέλο με πολλές γνωριμίες και επιτυχίες και εκτός Ελλάδας. Το λαμπερό event του Christian Louboutin με τις τεράστιες γόβες που τα μοντέλα έπεφταν στην πισίνα ήταν το highlight του ταξιδιού της στο Παρίσι τις προηγούμενες μέρες. Και όταν μιλάμε για fashion week αυτόματα θα μιλήσουμε και για street style.

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Το κόκκινο σύνολο από το Παρίσι.

Δεν ξέρω αν έχεις επισκεφθεί ποτέ το Παρίσι αλλά ό,τι έχεις ακούσει είναι αλήθεια. Είναι η πόλη του φωτός και του έρωτα. Και το κόκκινο θα είναι για πάντα το απόλυτο χρώμα της πόλης, όσο και αν τα Parisian girls θέλουν να φοράνε ολόμαυρα looks. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να κάνει ένα color blocked σύνολο με ένα κατακόκκινο set με πουκάμισο και oversized πουκάμισο. Και τα δύο σε βαμβακερό ύφασμα ιδανικό για το φθινόπωρο.

Όμως η Ηλιάνα θέλησε να δώσει ένα extra boost στην εικόνα της και συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι ροζ sling back γόβες και matching τσάντα, στην οποία έδεσε ένα φουλάρι με τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων. Ένα ιδιαίτερο outfit με color blocking που θα σπάσει τη χρωματική ανία του φθινοπώρου.

Και τα δύο items μπορείς να τα βρεις παρακάτω και είναι μέρος της προσωπικής της συλλογής με το όνομα Gres.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο κέντρο της Αθήνας με αθλητικό look -To τέλειο σύνολο με φόρμα και sneakers

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης