Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το ελαστικό παντελόνι που θα αντικαταστήσει το τζιν σου -Ό,τι πιο άνετο

Ναταλία Κατσακιώρη

Είναι το βολικό item που θέλεις σίγουρα να μπει στη συλλογή σου.

Ένα ακόμα φθινόπωρο στην πόλη βρίσκει τη Χριστίνα Μπόμπα με ανεβασμένη διάθεση και νέα δεδομένα. Μετά από ένα καλοκαίρι που πέρασε στην πανέμορφη Νάξο μαζί με τις δίδυμες κόρες της και τον Σάκη Τανιμανίδη, επέστρεψε πίσω στις υποχρεώσεις της και μέσα στο Σεπτέμβριο την είδαμε και πάλι στη διοργάνωση του Be Well Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στη γυμναστική και το wellness, δύο τομείς που λατρεύει τόσο εκείνη, όσο και ο Σάκης. Ο Σάκης ετοιμάζει μάλιστα φέτος και ένα δυναμικό come back στην τηλεόραση με το σίκουελ του World Party μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ήταν η πιο κομψή καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο -Το navy blue look

Οι δυο τους έκαναν πρόσφατα και ένα ταξίδι στην Ιταλία, περνώντας λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από υποχρεώσεις και παιδιά, ανεβάζοντας στα προσωπικά τους social media πόζες από ρομαντικά στενά της Ρώμης. Η Χριστίνα βρίσκεται όμως back on truck και ετοιμάζεται για νέα ξεκινήματα όπως όλο μας, ανανεώνοντας παράλληλα και το στυλ της. Γιατί μια πολυάσχολη μανούλα όπως εκείνη, πρέπει να έχει πάντα μία καλή λύση για να είναι stylish και «ετοιμοπόλεμη» όλη τη μέρα. Σε μία πρόσφατη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου μας έδειξε το πιο άνετο παντελόνι που θα αντικαταστήσει τo τζιν σου.

Ελαστική καμπάνα: Το must παντελόνι της σεζόν.

Ξέρω ότι προφανώς και το τζιν είναι το πιο εύκολο -θεωρητικά- παντελόνι της ντουλάπας σου. Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα άνετο, ελαστικό παντελόνι που μπορεί να αντικαταστήσει ένα αθλητικό κολάν. Αυτό ακριβώς το παντελόνι, aka η ελαστική καμπάνα, είναι το νέο αγαπημένο φθινοπωρινό item της Χριστίνας Μπόμπα.

Σε μία βόλτα της στην Αθήνα την είδαμε με ένα γκρι ελαστικό παντελόνι με flared τελείωμα, το οποίο συνδύασε με ένα oversized t-shirt, sneakers και 70s αξεσουάρ που το απογείωσαν. Το μαντήλι που έδεσε στα μαλλιά της, τα μεγάλα retro γυαλιά και η Jacquemus cross body τσάντα της ήταν αυτά που έδωσαν ένα 70s vibe στο όλο look και το έκαναν να ξεχωρίσει.

Εσύ θα φόραγες το μαύρο σου pouch με αθλητικά; Η Βίκυ Καγιά το έκανε και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης