Οι αγαπημένες γόβες της πριγκίπισσας Diana από τα 90s επιστρέφουν και εμείς τις υποδεχόμαστε

Ναταλία Κατσακιώρη

AP images

Οι almond pumps του Jimmy Choo είναι και πάλι η απόλυτη έμπνευση.

Είναι κάποιες γυναίκες που με την προσωπικότητα και το στυλ τους έχουν καθιερωθεί ως role και style icons στην αιωνιότητα. Όπως η πριγκίπισσα Diana, η οποία μάλιστα αν θέλουμε να μιλήσουμε μόνο για το στυλ της, είχε δύο μεγάλες ξεχωριστές περιόδους της ζωής της. Την Diana ως σύζυγο του Καρόλου και μελλοντική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας και τη «νέα» Diana, την πιο όμορφη και επιδραστική γυναίκα των 90s, που σε κάθε της εμφάνιση έκανε τα φλας να αστράφτουν. Ανάμεσα σε αυτές τις επίσημες ή και μη εμφανίσεις της ο κόσμος της μόδας ξεχώρισε τα υπέροχα παπούτσια της και πιο συγκεκριμένα τις iconic γόβες της από έναν τότε ακόμη νέο σχεδιαστή με το όνομα Jimmy Choo.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ήταν η πιο κομψή καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο -Το navy blue look

AP Images

Ο ίδιος φυσικά έγινε ένας από τους πιο διάσημους shoe designers στην ιστορία της μόδας και εμείς ακόμη και σήμερα θέλουμε ένα ζευγάρι σατέν, almond γόβες, όπως αυτές που συνδύαζε άψογα tone to tone με τα σύνολά της η πριγκίπισσα Diana. Το πιο δημοφιλές σχέδιο στις γόβες της δεκαετίας του 1990 επέστρεψε και εμείς είμαστε έτοιμες να αγκαλιάσουμε την τάση.

AP Images

Almond pumps: Η νέα τάση στις γόβες του χειμώνα.

Όσο περνάει ο καιρός και πηγαίνουμε προς το χειμώνα, τόσο αντιλαμβάνεσαι και εσύ ότι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα αντικατασταθούν από ένα ζευγάρι sophisticated γόβες. Αν υπάρχει, λοιπόν, μία τάση που αξίζει να υιοθετήσεις τώρα αυτή είναι τα almond pumps, δηλαδή οι γόβες σε σχήμα αμύγδαλου. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει γίνει ήδη αγαπημένο της Kendall Jenner με τις μαύρες γόβες του οίκου The Row να πρωταγωνιστεί ήδη στα σύνολά της.

Είναι άνετες, με χαμηλό τακούνι και μακραίνουν τα πόδια με το μακρόστενο σχήμα τους. Αν πάλι θέλεις να ακολουθήσεις 100% το inspo της πριγκίπισσας Diana, τότε μπορείς να επενδύσεις σε ένα σχέδιο με λουράκια στο κέντρο του παπουτσιού, όπως αυτά που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία. Τα συγκεκριμένα δεν είναι ένα ζευγάρι από τον Jimmy Choo αλλά η FW24/25 πρόταση της Bottega Veneta, που μας γυρνάει και αυτή στα shoe trends των 90s.

Τζιν παντελόνι + σακάκι: Ο trending συνδυασμός που θα φοράς παντού -Τα tips για να τον απογειώσεις

Bottega Veneta FW24/25

Launchmetrics.com/spotlight
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης