Φούστα + μπότες: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τον πιο stylish συνδυασμό αφιερωμένο στα neutrals

Ναταλία Κατσακιώρη

Η δερμάτινη φούστα επανέρχεται φέτος δυναμικά. Δες πώς τη φόρεσε η Ζέτα.

Koρίτσια ήρθε! Ναι, το φθινόπωρο είναι εδώ και μπορούμε να το πούμε τώρα πια με κάθε σιγουριά, αφού και οι θερμοκρασίες επιτέλους άλλαξαν και εμείς φορέσαμε τα πρώτα καθαρά φθινοπωρινά σύνολα. Τα σακάκια μας, τις καμπαρντίνες μας, τα πρώτα χοντρά πουλόβερ και hoodies. Και κάπως έτσι η ζωή μοιάζει σαν άλλο ένα επεισόδιο των Gilmore Girls με τη Lorelai να αναζητά το επόμενο outfit που θα φορέσει. Οπότε αν θέλουμε να έχουμε και εμείς ένα αντίστοιχο inspo ήρθε η στιγμή να ξαναδούμε λίγο τις pencil φούστες και τις μπότες της ντουλάπας μας. Γιατί η Lorelai είχε ένα συγκεκριμένο στυλ με το οποίο συνήθιζε να πηγαίνει στη δουλειά της και -γιατί όχι;- θα το ακολουθήσουμε και εμείς.

Η Victoria Beckham σε πρόσφατη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη με το τέλειο color blocking του φθινοπώρου

Είμαστε, λοιπόν, προς αναζήτηση του τέλειου outfit με pencil, midi φούστα και νομίζω ότι η ομάδα της Ζέτας Μακρυπούλια και του στυλίστα της του Χρήστου Αλεξανδρόπουλου έχει και πάλι να μας δώσει την καλύτερη απάντηση. Εχθές η ίδια ανέβασε ένα από τα σύνολά της για την εκπομπή Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 και έβαλε μάλιστα και μία σχετική λεζάντα που έγραφε «Μπήκαν και τα μακρυμάνικα». Για να δούμε, λοιπόν, το υπέροχο combo της με φούστα και ψηλές μπότες.

Leather on leather: Η Ζέτα Μακρυπούλια με το πρώτο της look με μπότες για φέτος.

Το ότι το δέρμα είναι τάση φαντάζομαι το ξέρεις. Είδαμε οίκους όπως ο Gucci να παρουσιάζουν total leathered σύνολα στην FW24 συλλογή τους και εμείς φυσικά θα ακολουθήσουμε το inspo με βάση ένα από τα looks της Ζέτας Μακρυπούλια.

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με μία ψηλόμεση pencil φούστα μέχρι το γόνατο σε ένα ιδιαίτερο vinyl croco ύφασμα, στο σκούρο καφέ της σοκολάτας. Από πάνω φόρεσε ένα εφαρμοστό ζιβάγκο σε ανοιχτό γκρι και ολοκλήρωσε το leather on leather look της με ένα ζευγάρι over the knee shlouchy μπότες σε ανοιχτό camel χρώμα.

Είναι ένα εύκολο look με basic items και χρώματα, το οποίο όμως είναι άκρως εντυπωσιακό ακριβώς γιατί μέσα σε αυτή την απλότητα είδαμε να ξεχωρίζει το νούμερο ένα υλικό του χειμερινού styling, το δέρμα.

Μη βγεις για shopping -Τα cool κομμάτια του φθινοπωρινού στυλ βρίσκονται στη ντουλάπα του φίλου σου

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης