Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο χθεσινό show της .LAk μέρος 2ο

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο χθεσινό show της .LAk μέρος 2ο

Τι φόρεσαν και πως το φόρεσαν οι celebrities στην χθεσινή εκδήλωση.

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της μόδας και τα fashion shows όλο και πληθαίνουν και μαζί με αυτά πληθαίνουν και οι εμφανίσεις των απανταχού celebrities. Χτες στο show του Λάκη Γαβαλά εμφανίστηκαν ουκ ολίγοι όπως ξέρετε και για να μην περιμένετε άλλο ορίστε το δεύτερο μέρος από τις χθεσινοβραδινές εμφανίσεις.

Έβελυν Καζατζόγλου: Σικ απλότητα

IMG_3008

Απλά υπέροχη, σε γήινους τόνους και μία μπορντό τσάντα σε έντονο χρώμα που κάνει την διαφορά. Λατρέψαμε τα παπούτσια και ρετρό χτένισμα της.

Δέσποινα Ολυμπίου: Neon λεπτομέρεια

IMG_3020

Total μαύρο look και neon κίτρινη τσάντα που τραβάει τα βλέμματα. Οι neon λεπτομέρειες είναι το νέο trend και τα heels κάνουν πιο πικάντικο το κατά τα άλλα συντηρητικό outfit.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Neon σαν να μην υπάρχει αύριο

IMG_2995

Ναι, όπως προείπαμε το νέον είναι trend αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοράτε ότι νέον έχετε μαζί αλλά όπως λέμε πάντα, το μεγάλο, αστραφτερό χαμόγελο σώσει.

Άλεξ Κάβδας: Η .LΑk φανελίτσα

IMG_3010

Ο παρουσιαστής του MTV μπλέκει το μιλιτέρ με το casual και το dandy με το sport σε ένα δημιουργικό και πάντα fashionable αποτέλεσμα.Thumbs up!


Σισέ και σύζυγος:
Total black

IMG_3073

Total μαύρο look για το ζευγάρι και εμείς έχουμε να δηλώσουμε ότι λατρέψαμε την ασύμμετρη μακριά φούστα του Σισέ και το δερμάτινο κολάν με τα ankle boots της συζύγου που της ταίριαζαν πολύ.