Η PINKO υποδέχτηκε το καλοκαίρι με ένα event αφιερωμένο στη φιλοσοφία του PINKO Pazzesco

Η PINKO υποδέχτηκε το καλοκαίρι με ένα event αφιερωμένο στη φιλοσοφία του  PINKO Pazzesco
CLAUDIA MAZZA

 Με ένα event εμπνευσμένο από τα 90’s, η PINKO υποδέχτηκε το καλοκαίρι και παρουσίασε στους καλεσμένους της την ιδέα του PINKO Pazzesco.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ο εξωτερικός χώρος του Green Park μεταμορφώθηκε στον απόλυτο PINKO Pazzesco προορισμό.

pinkopazzesco-atene-claudiamazza-altarisoluzione-srgb-42279.jpg

Το PINKO Pazzesco είναι μια ιδέα εμπνευσμένη από τη λάμψη των 90’s στην πιο αγνή και εμβληματική της μορφή, που ενσωματώνει την υπερβολή, το απίστευτο, το εξαιρετικό. Η φιλοσοφία του PINKO Pazzesco αποσκοπεί στη δημιουργία μιας μοναδικής και ανεπανάληπτης εμπειρίας που διεγείρει τις αισθήσεις και αντανακλά την πολυδιάστατη φύση του brand.

pinkopazzesco-atene-claudiamazza-altarisoluzione-srgb-42308.jpg

Η εμπειρία του PINKO Pazzesco βασίζεται σε τρεις πυλώνες που αποτυπώνονται με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο: στο να φοράς, στο να ζεις και στο να απολαμβάνεις. Ξεκινώντας από το PINKO Pazzesco limited edition t-shirt – όπου ημερομηνίες συναυλιών γίνονται συλλογικές φράσεις που επαναλαμβάνει το top model Mariacarla Boscono, στο εμβληματικό τραγούδι της καμπάνιας - συνεχίζοντας με ένα PINKO Pazzesco soundtrack και ολοκληρώνοντας την εμπειρία με 2 cocktails που δημιούργησε για το brand η Campari Academy, η PINKO έχει μεταφέρει την ιδέα του Pazzesco σε ένα σημείο που δεν ορίζεται με λόγια.

pinkopazzesco-atene-claudiamazza-altarisoluzione-srgb-42299.jpg

Celebrities, fashion Influencers και content creators αλλά και εκπρόσωποι των media, παρευρέθηκαν στο event και μυήθηκαν στον κόσμο του PINKO Pazzesco. Τα δύο Campari cocktails – Pazzesco και Pazzesco Sbagliato – και οι μουσικές της DJ Εύας Θεοτοκάτου, έβαλαν τους καλεσμένους στο απόλυτο summer mood.