Λαμπερό opening event στο Κολωνάκι με guest star τον μπασίστα των Coldplay Guy Berryman

Λαμπερό opening event  στο Κολωνάκι με guest star τον μπασίστα των Coldplay Guy Berryman

Μόλις δύο ημέρες πριν από τις πολυσυζητημένες sold out συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα ο μπασίστας του διάσημου γκρουπ βρήκε λίγο χρόνο για να παρευρεθεί στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος EMVI+ στο Κολωνάκι, την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Κάτι που λίγοι ξέρουν είναι ότι ο Guy Berryman αγαπά τόσο τη μουσική όσο και τη μόδα κι ότι από το 2020 έχει μπει δυναμικά σε αυτόν τον απαιτητικό χώρο με το λανσάρισμα του δικού του fashion brand. Περνώντας αυτή τη φορά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, ο δημοφιλής μουσικός είναι ο creative director των Applied Art Forms που στην Ελλάδα διατίθενται αποκλειστικά στο νέο κατάστημα EMVI+.

Ο φιλόξενος χώρος του EMVI+ με τη μίνιμαλ αισθητική και το πολυτελές design που επιμελήθηκε η αρχιτέκτονας Κατερίνα Κουτσούμπα του Lob Architects είναι ιδανικός για να αναδείξει τις designer δημιουργίες επίκαιρων labels που δεν θα βρεις αλλού, όπως είναι οι premium χειροποίητες τσάντες RSVP Paris, τα avant guard A Perfect Nomad και φυσικά τα Applied Art Forms που φέρουν τη σχεδιαστική υπογραφή του Guy Berryman.

EE9A0576.jpg
EE9A0649.jpg

Ο Μάνος Βαλής που βρίσκεται πίσω από τη νέα άφιξη του Κολωνακίου και ο Μιχάλης Μαρίνος γιόρτασαν τη συνεργασία τους και το νέο τους εγχείρημα με αγαπημένους φίλους και επώνυμους καλεσμένους από το χώρο της μόδας, της showbiz, των media και της αθηναϊκής κοινωνίας σε μια ζεστή βραδιά που απογειώθηκε με τις μουσικές επιλογές που φυσικά επιμελήθηκε ο ίδιος ο Berryman και τα απολαυστικά κοκτέηλ με βάση την τεκίλα Jose Cuervo, τη Νο1 τεκίλα στον κόσμο, που ήταν ευγενική χορηγεία της εταιρείας Amvyx.

EE9A0570.jpg
EE9A0800.jpg

EMVI+ - Flagship Store Σκουφά 28, Κολωνάκι. T. 2130278264

Instagram. https://www.instagram.com/emvi__official/

Facebook. https://www.facebook.com/profile.php?id=61559014850693