NEF-NEF HOMEWARE X NAUTICA: Μια δημιουργική σύμπραξη με ένα παγκόσμιο lifestyle brand

NEF-NEF HOMEWARE X NAUTICA: Μια δημιουργική σύμπραξη με ένα παγκόσμιο lifestyle brand

Με αφετηρία το καλοκαίρι 2024, η συνεργασία ξεδιπλώνεται στη νέα Beach Collection της NEF-NEF HOMEWARE και συγκεκριμένα στις πετσέτες θαλάσσης.

H NEF-NEF HOMEWARE, η αμιγώς ελληνική εταιρία λευκών ειδών που εδώ και 63 χρόνια μας αλλάζει τη διάθεση, αυτό το καλοκαίρι εγκαινιάζει μια σημαντική συνεργασία: τη NEF-NEF HOMEWARE x NAUTICA! Μια δημιουργική σύμπραξη με ένα παγκόσμιο lifestyle brand που χαρακτηρίζει η υψηλή αισθητική, η ποιότητα και η άνεση, εκφράζοντας δυναμικά το nautical style στη μόδα.

Με αφετηρία το καλοκαίρι 2024, η συνεργασία ξεδιπλώνεται στη νέα Beach Collection της NEF-NEF HOMEWARE και συγκεκριμένα στις πετσέτες θαλάσσης. Με niche αισθητική εμπνευσμένη από τα τελευταίες τάσεις της μόδας και του design η συλλογή NAUTICA είναι ξεχωριστή και μοντέρνα, περιλαμβάνοντας πετσέτες από ζακάρ βελουτέ μέχρι πετσέτα-παρεό και microfiber ενσωματώνοντας το στυλ των 2 brands και δίνοντας στο καλοκαίρι μία φρέσκια, fashionable νότα.

Το φθινόπωρο, η συλλογή NΑUTICA αναμένεται να εμπλουτιστεί και με άλλα είδη. Μείνετε συντονισμένοι… η NEF-NEF HOMEWARE x NAUTICA ήρθε, για να μας αλλάξει τη διάθεση! www.nef-nef.gr.