Το ViX Paula Hermanny είναι το luxury swimwear brand από τη Βραζιλία που θα αναβαθμίσει το στυλ μας

Το ViX Paula Hermanny είναι το luxury swimwear brand από τη Βραζιλία που θα αναβαθμίσει το στυλ μας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το βραζιλιάνικο luxury swimwear brand, ViX Paula Hermanny & ο όμιλος LH Group διοργάνωσαν ένα private event για τους λάτρεις της μάρκας. Στο rooftop του ξενοδοχείου Athens Capital, με θέα την ιστορική Αθήνα, επικράτησε η απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Οι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας και της δημοσιογραφίας είχαν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μαγιό και resort-wear με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες της Paula Hermanny.

9.jpg

Όλα τα beachwear είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα και αναδεικνύουν το προσωπικό beach style της καθεμιάς με τον πιο κομψό τρόπο. Κάθε καλεσμένη διάλεξε το αγαπημένο της outfit που θα τη συνοδεύσει με στυλ σε κάθε καλοκαιρινό προορισμό.

Σχετικά με το brand ViX Paula Hermanny

Η συλλογή της ViX Paula Hermanny περιλαμβάνει μια εκλεπτυσμένη ποικιλία από μπικίνι, ολόσωμα μαγιό, αξεσουάρ παραλίας και ενδύματα παραλίας. Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με στόχο να προσφέρει σε κάθε γυναίκα μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και απόλυτης κομψότητας. Τα σχέδια της ViX Paula Hermanny αγκαλιάζουν το σώμα με απαλή ακρίβεια και θηλυκότητα, ενώ η ποιότητα των υλικών της είναι άριστη.

30.jpg

Ανακαλύψτε τη ViX Paula Hermanny και ζήστε την εμπειρία της παραλίας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Βρείτε τις πιο πρόσφατες συλλογές της ViX, από φορέματα με φρέσκα χρώματα, μοντέρνα prints και κολακευτικές σιλουέτες, έως πολυτελή μπικίνι, στις Loriot Boutiques.

Loriot Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 27

Loriot Navarino Agora, Navarino Bay, Πύλος, Μεσσηνία

Loriot Mύκονος, Matthaiou Andronikou & Giganton, Ματογιάννη