Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία:Έχουν την πιο stylish συλλογή με καλοκαιρινά φορέματα που θέλεις και εσύ

Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία:Έχουν την πιο stylish συλλογή με καλοκαιρινά φορέματα που θέλεις και εσύ

Τρία διαφορετικά φορέματα που επέλεξαν πρόσφατα μαμά και κόρη.

Το καλοκαίρι και τα καλοκαιρινά φορέματα πάνε συνήθως μαζί. Είναι μια μικρή παράδοση που υπάρχει στον κόσμο της μόδας και έχει φυσικά τη βάση του. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσερό και stylish από ένα ανάλαφρο summer dress ειδικά μέσα στον Αύγουστο. Όλες οι γυναίκες που αγαπούν τα διαχρονικά pieces φροντίζουν να βάζουν στη συλλογή τους τουλάχιστον ένα νέο φόρεμα κάθε καλοκαίρι. Η Μαρί Σαντάλ και η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ συγκαταλέγονται σε αυτές τις κυρίες και μέσα από τις τελευταίες τους εμφανίσεις μας έχουν δώσει έμπνευση για τον Αύγουστο.

Τι μαγιό πρέπει να φορέσεις ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου -Κυκλάδες ή Ιόνιο;

Το τελευταίο διάστημα η οικογένεια του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ βρίσκεται στο Southampton περνώντας εκεί ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Με φόντο την αγγλική εξοχή η Μαρί Σαντάλ παρουσίασε και την νέα της συλλογή με οικειακά είδη Marie-Chantal x Mrs. Alice, και εκεί φωτογραφήθηκε μαζί με τη Μαρία-Ολυμπία. Η οικοδέσποινα Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα shirt dress με όγκο και έντονο μοτίβο στις αποχρώσεις του μωβ και του λευκού. Το συνδύασε με τα pointed λευκά mules του οίκου The Row.

H Μαρία-Ολυμπία από την άλλη ήταν ξυπόλητη πάνω στην ξύλινη βεράντα του σπιτιού και φόρεσε ένα lingerie dress σε ανοιχτό πράσινο της μέντας. Ήταν ιδιαίτερα απλή με τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν και χωρίς καθόλου αξεσουάρ εκτός από ένα statement βραχιόλι.

Shop the look:

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Το αιθέριο λευκό φόρεμα με την επώνυμη υπογραφή.

Photo-shared-by-Olympia-of-Greece-on-July-29-2024-tagging-@chemena-@thelsd-@chloe-and-@emi.lg.-May-be-an-image-of-1-person-and-gown..jpg

Το ότι η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι ένα διεθνές it girl το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Και μέσα σε αυτό το καλοκαίρι έχει φροντίσει να το αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο φορώντας συνεχώς ανάλαφρα φορέματα με σχεδιαστική υπογραφή. Σε ένα από τα τελευταία της posts την είδαμε με ένα λευκό φόρεμα του οίκου Chloe από τη νέα συλλογή της Chemena Kamali.

https://www.instagram.com/reel/C-D2uABSOl7/

To συγκεκριμένο φόρεμα έχει μία ενσωματωμένη κάπα στους ώμους και μεγάλα ανοίγματα στα πόδια, που το κάνουν άκρως εντυπωσιακό στο περπάτημα. Βέβαια, μιλάμε για ένα φόρεμα που αξίζει κάτι περισσότερο από 2.000 ευρώ, ένα από τα πιο ακριβά κομμάτια της συλλογής του οίκου που σχολιάστηκε ιδιαίτερα για αυτό. Παρόλα αυτά ήταν υπέροχο πάνω στη Μαρία-Ολυμπία και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το little white dress είναι το hero piece του καλοκαιριού.

The body: Η Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη με το μπικίνι που φοράνε όλες οι celebrities στην Αμερική

Shop the look: