H Bella Hadid «προσκύνησε» το είδωλό της Linda Evangelista στο PFW και κάτι μπήκε στο μάτι μας

Ναταλία Κατσακιώρη

Όταν συναντάς το είδωλό σου, γίνεσαι εκδηλωτικός. Το ίδιο και η Bella Hadid.

Mία επιστροφή μετά από δύο ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για την Bella Hadid που μέσα στο Paris Fashion Week αποφάσισε να κάνει το δικό της come back μετά το show των Coperni που άφησε εποχή, με ένα λευκό φόρεμα να ψεκάζεται γύρω από το σώμα της και να γίνεται viral, αφήνοντας σαν στιγμιότυπο τη δική του ιστορία στον κόσμο της μόδας. Η επιστροφή της έγινε, λοιπόν, με έναν εξίσου εντυπωσιακό τρόπο στο SS25 show του οίκου Saint Laurent υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Anthony Vaccarello.

PFW SS25: 90s σιλουέτες για τον Mugler και μία future vintage συλλογή από τον Schiaparelli

H Bella Hadid περπάτησε με ένα από τα iconic looks της νέας συλλογής που είχε έμπνευση από τα 70s και την ίδια την γκαρνταρόμπα του Yves Saint Laurent. Η ίδια εμφανίστηκε στο catwalk με ένα ολόμαυρο, oversized κοστούμι με τετράγωνους ώμους, λευκό σακάκι, μαύρη γραβάτα και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά οράσεως που παραπέμπουν στον signature σκελετό του μεγάλου σχεδιαστή. Εκτός, όμως, από την ίδια τη συλλογή που ήταν άκρως συγκινητική με τις προσωπικές αναφορές στον Yves Saint Laurent, ήταν και μία απρόσμενα συγκινητική βραδιά για την Bella Hadid που συνάντησε ένα από τα είδωλά της.

Η Bella Hadid «προσκύνησε» το είδωλό της. Και είναι η Linda Evangelista.

Όπως πολύ καλά ξέρεις, ένα επιτυχημένο show δεν χρειάζεται μόνο μία καλή συλλογή και γνωστά μοντέλα στο runway, αλλά και ένα εξίσου συναρπαστικό front row. Και δεν υπρήρξε μέχρι στιγμής show με πιο εντυπωσιακούς καλεσμένους από αυτό του Saint Laurent. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και το θρυλικό μοντέλο των 90s, Linda Evangelista, η οποία πόζαρε για τους φωτογράφους λίγο πριν την έναρξη του show και στη συνέχεια βρέθηκε και στο after party.

Εκεί βρέθηκε με την Bella Hadid, η οποία πόζαρε μαζί της και δεν δίστασε μάλιστα να πέσει στα γόνατά της και να αποθεώσει το είδωλό της που της κράταγε τρυφερά τα χέρια χαμογελώντας. Να, ένα ωραίο στιγμιότυπο της νέας και της προηγούμενης γενιάς γυναικών, που μοιράζονται την ίδια σκηνή. Οι δυο τους φαίνεται πως είχαν μια αξέχαστη συνάντηση, ενώ το στιγμιότυπο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Linda Evangelista.

Το θεωρείς υπερβολικό; Είναι η Linda Evangelista! Και εμείς θα προσκυνούσαμε!

Κεφάλαιο πλεκτά: Τα πρώτα cozy σχέδια που είναι τάση και πρέπει να κατεβάσεις από το πατάρι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης