Κεφάλαιο πλεκτά: Τα πρώτα cozy σχέδια που είναι τάση και πρέπει να κατεβάσεις από το πατάρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Κεφάλαιο πλεκτά: Τα πρώτα cozy σχέδια που είναι τάση και πρέπει να κατεβάσεις από το πατάρι
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Τα πλεκτά της ντουλάπας σου που θα φορέσεις και φέτος.

Αν κάνεις μια μικρή ανδρομή στο winter καθημερινό σου styling, τι σου έρχεται πρώτο στο μυαλό; Σίγουρα η απαλή, cozy αίσθηση των πλεκτών σου. Και μπορεί το φθινόπωρο να μην έχεις συνηθίσει να φοράς τα χοντρά σου knitwears, ωστόσο η πρόβλεψη του καιρού μας προειδοποιεί για άμεση πτώση της θερμοκρασίας. Οπότε πρέπει να προετοιμαστείς αντίστοιχα.

H Lady Gaga στην πρεμιέρα του Joker: Folie à Deux ήταν η τέλεια Harley Quinn

Milano-str-S25-2902.jpg

Ειδικά αν είσαι ο τύπος που δεν αγαπά τα πανωφόρια, τότε ένα ωραίο, soft πλεκτό θα έρθει να συμπληρώσει τις ανάγκες της μέρας σου. Το δένεις όμορφα γύρω από τους ώμους σου ή τη μέση σου και την κατάλληλη στιγμή είσαι ζεστή και stylish. Ακολουθούν όλα τα trends που θα φορέσουμε και πάλι φέτος και έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Οι κορυφαίες τάσεις στα πλεκτά του φθινοπώρου.

Sleeveless turtleneck: Είναι ένα χαρακτηριστικό item από το στυλ της Rachel Green που έχει μείνει ξεκάθαρα στη μνήμη μας. Και πάντα οι περισσότεροι αναρωτιόντουσαν ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να το φορέσουν. Ε, λοιπόν το φθινόπωρο είναι η τέλεια σεζόν για να απολαύσεις ένα από τα πιο sophisticated πλεκτά.

Milano-str-S25-1951.jpg

Cardigan: Miu Miu και Prada απογείωσαν τις ζακέτες, το ίδιο και ο οίκος Chanel που λάνσαρε μία σειρά από κοντές και maxi ζακέτες με κλασικά στοιχεία. Θα φορέσεις όποια ζακέτα και αν έχεις είτε με τα τζιν παντελόνια σου, είτε με τις pencil φούστες γραφείου.

Paris-str-S25-0949.jpg

Oversized: Είναι το αγαπημένο σου ρούχο που μοιάζει με ζεστή αγκαλιά. Είναι εκείνο το μεγάλο φαρδύ πουλόβερ σου που θα φοράμε στο repeat για χρόνια και πρέπει οπωσδήποτε να βγάλεις από το πατάρι σου. Αν έχεις μάλιστα ένα item σε basic απόχρωση, τότε ξέχνα και τα πρώτα πανωφόρια της σεζόν.

Paris-str-S25-0938.jpg

Patchwork: Προφανώς και είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια στα πλεκτά της σεζόν, γιατί έχει αυτή την εικόνα της rock grunge αισθητικής του Λονδίνου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πλισέ φούστες και φαρδιά 00s παντελόνια.

Paris-str-S25-0431.jpg

Τα δερμάτινα μπουφάν που θα φοράμε το φθινόπωρο και έχεις ήδη στη ντουλάπα σου -Κανένα shopping

Καζάκα/Γιλέκο: Είναι από τα πιο βολικά στοιχεία του φθινοπωρινού layering. Και εννοείται ότι μπορείς να τα φορέσεις και σκέτα αλλά και μαζί με ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα. Έχουν αυτό το κολεγιακό back to school style που ταιριάζει πολύ στα σύνολα του μήνα.

Paris-str-S25-0542.jpg
DPG Network