Ο στυλίστας της Lady Gaga, o Τhierry Mugler και η τερατολαγνεία

Ο στυλίστας της Lady Gaga, o Τhierry Mugler και η τερατολαγνεία

Αύριο είναι προγραμματισμένο το show του Thierry Mugler δια χειρός Nichola Formichetti και ο κόσμος της μόδας τρέμει για το τι θα αντικρύσει.

Ο Nicola Formichetti είναι ο creative director του οίκου Thierry Mugler και ενώ πριν λίγες εβδομάδες παρουσίασε την πρώτη του ανδρική του συλλογή, αύριο στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού θα παρακολουθήσουμε την πρώτη του γυναικεία συλλογή για τον οίκο Mugler. Αλλά αναρωτιέμαι τι έχει πάθει και τι θα δούμε αύριο το βράδυ;

Ο κύριος Formichetti, λοιπόν, προφανώς είναι τερατολάγνος. Σαφώς, έχει πάθει εμμονή με τον Rick the Zombie Boy (ο κυριούλης που έχει παντού τατουάζ πάνω του και ο Θεός να τον κάνει μοντέλο), τον οποίο χρησιμοποίησε στο ανδρικό show, απ' ότι ακούγεται θα τον χρησιμοποιήσει και στο γυναικείο show αύριο σαν guest, ενώ έπαιξε και στο βιντεοκλίπ της Gagaloo, που έκανε πρεμιέρα χθες. Εντάξει αυτήν την εμμονή του να την καταπιούμε, αλλά το θέμα είναι τα ρούχα και αν κρίνουμε από την Gaga, της οποίας επιμελείται το styling (που μεταξύ μας, το έχει χάσει λιγάκι και κουράζει) και τις ανδρικές δημιουργίες του που δεν εντυπωσίασαν, μάλλον ο θρόνος του κυρίου Formichetti τρίζει.

Τέλος, θέλοντας να μας ιντριγκάρει κάθε μέρα κυκλοφορεί και μία νέα φωτογραφία-πηγή έμπνευσής του, ενώ σήμερα κυκλοφόρησε και το βίντεο που θα μας προετοιμάσει για την αυριανή, ελπίζω όχι, παρωδία.

Δείτε το βίντεο που θυμίζει λίγο την ταινία «Αlien» και ελπίζω αύριο να μη δούμε την Sigourney Weaver να γεννά εξωγήινους πάνω στην πασαρέλα.