Festival chic:Τα stylish outfits που θα φορέσουμε στις καλοκαιρινές συναυλίες είναι στην Answear.LAB

Ναταλία Κατσακιώρη

Αυτό το καλοκαίρι We Are One Sound με την Answear.LAB και βρίσκουμε τα πιο ενημερωμένα looks για τα φεστιβάλ της σεζόν.

Καλοκαίρι στην πόλη, καλοκαίρι στις πλατείες και τα στάδια, ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα, ανάμεσα στο urban crowd και τις μουσικές που αγαπάμε. H festival season -aka η περίοδος των καλοκαιρινών συναυλιών- έχει έρθει και εμείς είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να τη ζήσουμε για άλλη μια φορά, δημιουργώντας τις νέες μας καλοκαιρινές αναμνήσεις μέσα από μοναδικές εμπειρίες δίπλα στο stage. Με βάση αυτό το μοναδικό vibe που έχουν τα lives η Answear.LAB , το δυναμικό γυναικείο brand που διατίθεται αποκλειστικά στο answear.gr, παρουσιάζει τη νέα της limited συλλογή και δίνει νέο νόημα στην έννοια της ελευθερίας, τη χαρά του καλοκαιριού και τη δημιουργικότητα της μόδας – με μουσική υπόκρουση τα θερινά φεστιβάλ, που δίνουν και τον τίτλο στη συλλογή: WE ARE ONE SOUND!

Το power dressing με γεμίζει αυτοπεποίθηση κάθε μέρα στο γραφείο

Αυτήν τη φορά, το brand βρίσκει την έμπνευσή του στο επιβλητικό σκηνικό της Άγριας Δύσης και τη δυαδικότητα του ωκεανού, που συνδυάζει την αδάμαστη ενέργεια των μαγευτικών τοπίων με τη φυσική ηρεμία του νερού. Το photoshooting της συλλογής έγινε στην Τενερίφη, αφού το περιβάλλον είναι ιδανικό για να αναδείξει τους υπέροχα αντιφατικούς συνδυασμούς των western στοιχείων, όπως τα leather πουκάμισα, τα jackets με τα bohemian κρόσσια, τα cowboy hats και οι rock biker μπότες με μοτίβα κοχυλιών, summer waves, θαλασσινά υλικά όπως το δίχτυ και όλες τις εντυπωσιακές metallic αποχρώσεις του ωκεανού όπως είναι το χρυσό, το ασημί και οι σαγηνευτικές αποχρώσεις του μπλε.

Kαι επειδή ακριβώς αυτή η συλλογή απηχεί τις αξίες της ελευθερίας της μόδας, η Answear.LAB σε προσκαλεί να ανακαλύψεις ανάμεσα στα limited edition items της συλλογής, αυτό το δικό σου μοναδικό outfit που θα ενωθεί με τη μουσική της αγαπημένης σου μπάντας και θα κάνει το επόμενο festival look σου την καλύτερη εμφάνιση της summer season σου στην πόλη. Ελευθερία θα πει να μπορείς να βρεις τα ρούχα αυτά που εκφράζουν την αισθητική σου, ταιριάζουν στο σώμα σου και αναδεικνύουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου. Και στη νέα συλλογή We Are One Sound που θα βρεις στο Answear.gr θα ανακαλύψεις νέες πτυχές του προσωπικού σου στυλ και θα δημιουργήσεις το καλύτερο outfit για το επόμενο live.

Tα florals ξυπνάνε τη ρομαντική πλευρά μου, όταν έχω dinner για δύο

Τα 3 festival looks που θα σε κάνουν να γίνεις η απόλυτη πρωταγωνίστρια off stage!

Glastonbury vibes

Αν είναι να κάνεις κάτι, τότε κάντο καλά! Σε περίπτωση που θέλεις να πάρεις έμπνευση από το κορυφαίο βρετανικό φεστιβάλ μουσικής, aka το Glanstobury Festival, το θεσμό που μας έμαθε πώς να συνδυάζουμε τα summer σορτσάκια μας με γαλότσες, τότε θα πρέπει να το κάνεις all the way. Ξεκίνα το σύνολο της βραδιάς με ένα playsuit κολάν σε διαχρονικό μαύρο. Ένα αρκετά edgy item που μπορείς να συμπληρώσεις με ένα κλασικό anorak ή ένα denim γιλέκο με bold ώμους. Φυσικά, εμείς δεν θα φορέσουμε γαλότσες αλλά ένα ζευγάρι western mules σε metallic δέρμα ή χοντρόσολα πέδιλα με rock λεπτομέρειες.

Ολόσωμη φόρμα Answear Lab

Γιλέκο τζιν Answear Lab

Eπανωφόρι Answear Lab

Ζώνη Answear Lab

Παντόφλες Answear Lab

Δερμάτινα σανδάλια Answear Lab

New romantic

Το νέο ρομαντικό style είναι μία τάση που έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές στο καλοκαιρινό styling. Από τα κλασικά floral dresses με τα μικροσκοπικά λουλούδια και τα puffy μανίκια, στις bohemian διαφάνειες και τις βαμβακερές δαντέλες της που θα ανακαλύψεις και στην We Are One Sound collection της Answear.LAB. Ένα λευκό φόρεμα με sheer λεπτομέρειες μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για ένα festival look που θα έχει κάτι από Coachella. Cowboy μαύρες μπότες, ένα ψάθινο καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με ντεγκραντέ φακό είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ για να συμπληρώσουν το vibe. Μην ξεχάσεις να βάλεις στη shopping list σου και μία belt bag με rock studs, που θα σε βοηθήσει να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου όλο το βράδυ και να απολαύσεις μία νύχτα γεμάτη χορό.

Φόρεμα Answear Lab

Καπέλο Answear Lab

Γυαλιά ηλίου Answear Lab

Ζώνη Answear Lab

Δερμάτινες καουμπόικες μπότες Answear Lab

The classic

Μπορεί βέβαια, σε κάθε περίπτωση να προτιμάς την ασφάλεια του αγαπημένου σου denim, οπότε εδώ σίγουρα μιλάμε για ένα λευκό denim σε ίσια διαχρονική γραμμή. Κάνε τη διαφορά με το upper του look σου και φόρεσε το μπικίνι σου μέσα από μία εντυπωσιακή, καλοκαιρινή κάπα με bohemian κεντήματα στην πλάτη. Συμπλήρωσε το συγκεκριμένο outfit με κλασικά αξεσουάρ, όπως μία μαύρη τσάντα που μπορεί να φορεθεί και χιαστί και ένα ζευγάρι flats, είτε μιλάμε για sneakers είτε για μπαλαρίνες, το πιο επίκαιρο σχέδιο της σεζόν.

Τζιν παντελόνι Answear Lab

Bikini top Answear Lab

Κάπα Answear Lab

Τσάντα Answear Lab

Αυτό το καλοκαίρι θα περάσουμε τη festival season μαζί με την Answear.LAB. Η έννοια του We Are One Sound , της νέας συλλογής του brand, που κυκλοφορεί αποκλειστικά και σε περιορισμένο αριθμό στο Answear.gr. , ταυτίζεται απόλυτα με την νόημα της γυναικείας ενδυνάμωσης. Μαζί αποδεχόμαστε και αναδεικνύουμε τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας, δίνοντάς της την ελευθερία, να επιλέξει το επόμενο σύνολο που θα γίνει μέρος των καλοκαιρινών της αναμνήσεων μέσα από πειραματισμούς, με έμφαση στο δικό της προσωπικό style και τις μοναδικές στιγμές που θα περάσει μέσα σε αυτό.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης