7 σύνολα με παντελόνι για τα πρώτα δροσερά βράδια του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
7 σύνολα με παντελόνι για τα πρώτα δροσερά βράδια του φθινοπώρου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τώρα που ο καιρός αλλάζει πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. 

Αν θες να δούμε μαζί ένα θετικό των ημερών που πέρασαν, αυτό είναι σίγουρα η μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Μπορεί κατά τη διάκρεια της ημέρας να επικρατούν οι κλασικές υψηλές τιμές, αλλά πάντα θα νιώσεις ένα δροσερό αεράκι, θα χαρείς την πρωινή δροσιά και θα ρίξεις στην πλάτη σου ένα μπλουζάκι το βράδυ. Και αυτό λέγεται φθινόπωρο! Ναι, το φθινόπωρο έρχεται σιγά-σιγά και στη χώρα μας και εμείς ανυπομονούμε να κάνουμε λίγο πιο αισθητή την παρουσία του στο στυλ και το ντύσιμό μας, αλλάζοντας και επίσημα τα καλοκαιρινά μας items με τα φθινοπωρινά hero pieces του 2024. Και ένα από αυτά είναι σίγουρα και τα παντελόνια μας.

Οδηγός αγοράς: Είναι η εποχή της ζακέτας - 10 φρέσκα σχέδια για να διαλέξεις

London-str-S25-0368.jpg

Μόλις αλλάξει λίγο ο καιρός το πρώτο πράγμα που θα καλύψουμε είναι τα πόδια μας, αφήνοντας για λίγο πίσω μας τα mini και τα σορτσάκια του καλοκαιριού. Ειδικά, όταν βγεις βράδυ, που το αεράκι είναι σε αυτή τη φάση αισθητό, τότε το πρώτο φθινοπωρινό vibe έρχεται να σε βάλει σε σκέψεις για το κατάλληλο night out look. Κάνε ένα γρήγορο πέρασμα από τα παντελόνια της ντουλάπας σου και ετοιμάσου να δημιουργήσεις ένα look για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Γιατί τα αγαπημένα παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας είναι ικανά να μας συντροφεύσουν παντού.

London-str-S25-0341.jpg

Μιλώντας, λοιπόν, για αγαπημένα και μη να ξεκαθαρίσουμε ότι η περίφημη επιστροφή των skinny jeans δεν έγινε στην πραγματικότητα ποτέ και κάπως έτσι οι fashion insiders καταλήξαμε να μιλάμε για μία τάση «φάντασμα». Αντί αυτού -και ευτυχώς για εμάς- οι loose, χαλαρές γραμμές συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο street style και τις νέες συλλογές και εμείς απολαμβάνουμε το cool vie τους, είτε είμαστε fans των 00s, είτε και όχι.

London-str-S25-0318.jpg

Έχοντας βάλει, λοιπόν, το σωστό inspo ήδη στο μυαλό σου, έχουμε να σου προτείνουμε μία σειρά από outfits με τα πιο επίκαιρα παντελόνια της σεζόν, που αξίζει να δοκιμάσεις μέσα στην εβδομάδα στις βραδινές σου εξόδους -και όχι μόνο.

Το dark denim είναι το elevated τζιν που θα λατρέψεις το φθινόπωρο

7 outfits με παντελόνι που θα φρεσκάρουν την εικόνα σου:

DPG Network