Το dark denim είναι το elevated τζιν που θα λατρέψεις το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Το dark denim είναι το elevated τζιν που θα λατρέψεις το φθινόπωρο
Szymon Brzóska/launchmetrics.com/spotlight

Ετοιμάσου να το εντάξεις στη ντουλάπα σου.

Προφανώς και δεν θέλω να γινόμαστε κλισέ, αλλά -ναι- το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για ένα νέο denim. Ξέρω ότι δεν σε πολυαφορά, αλλά το back to school σαν συναίσθημα δεν είναι και τόσο άσχημο. Στη δική μας περίπτωση μπορεί να συνδυαστεί με μια mini επιστροφή στην πραγματικότητα και να έχει και μία επέκταση στη ντουλάπα μας φυσικά, γιατί για αυτόν ακριβώς το λόγο είμαστε εδώ. Η πιο ωραία συγκυρία είναι ότι μόλις ξεκίνησαν τα fashion weeks, οπότε έχουμε την ευκαιρία να εμπνευστούμε, όχι φυσικά από τα catwalks για την επόμενη άνοιξη και το επερχόμενο καλοκαίρι, αλλά από τα street style looks που θα δούμε στους δρόμους της πόλης και είναι up to date.

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Τα highlights των ημερών που πέρασαν είναι «very demure»

New-York-str-S25-0920.jpg

Επιστρέφοντας όμως στο θέμα των denims θα σου επιβεβαιώσω ότι μόλις ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις και ένα νέο denim trend, που θα πρωταγωνιστήσει στην αισθητική των μηνών που ακολουθούν. Και αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να ρίξεις μια ματιά στα dark denims. Τα σκούρα, blue navy τζιν items, είτε αυτά είναι παντελόνια, είτε πανωφόρια, είτε ακόμα και μία φούστα. Το σκούρο τζιν χρώμα θα είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν που έρχεται και η αλήθεια είναι ότι από τα πρώτα street style looks που είδαμε είμαστε ήδη ενθουσιασμένες.

New-York-str-S25-0979.jpg

Dark blue denim: To τζιν σου γίνεται πιο σκούρο από ποτέ.

Είναι ένα χρώμα που θεωρείται κάπως κλασικό και συνήθως το έχουμε στο μυαλό μας προσαρμοσμένο στο στυλ κάποιων μεγαλύτερων γυναικών. Μόνο που μάλλον είχε ξεχάσει την Y2K αναφορά του και τα loose τζιν παντελόνια σε σκούρο μπλε που φοράγαμε πίσω στα 00s.

Aυτή είναι η μία αισθητική της τάσης που θα τη δεις κυρίως σε wide leg τζιν παντελόνια, αλλά και σε jackets με athleisure αναφορές. Από την άλλη τα σκούρα τζιν υφάσματα έχουν και έναν κλασικό, preppy χαρακτήρα που θα σε βοηθήσει να τα εντάξεις στα πρωινά look του γραφείου αλλά και σε βραδινά σύνολα για μία χαλαρή έξοδο. Οπότε αυτό το φθινόπωρο θα ψηφίσουμε dark, navy dark!

New-York-str-S25-1022.jpg
New-York-str-S25-0987.jpg

Αυτό το top είναι η must επιλογή του φθινοπώρου -Το street style επιβεβαιώνει