H Kylie Jenner έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο show των Coperni στην Disneyland

Ναταλία Κατσακιώρη

O Coperni έκλεισε -κυριολεκτικά- την Disneyland!

Είσαι η Kylie Jenner. Δισεκατομμυριούχος του beauty επιχειρηματικού κόσμου, μέλος της οικογένειας των Kardashians, κορίτσι του Timothee Chalamet και πριν λίγους μήνες λάνσαρες το δικό σου brand μόδας με το όνομα Khy. H British Vogue σου πρότεινε να γίνεις το εξώφυλλο του φετινού Σεπτεμβρίου και στο SS25 show του Schiaparelli εμφανίστηκες με ένα custom made bodycon dress. Αν, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να κάνεις και το ντεμπούτο σου στο catwalk, τότε πρέπει να το κάνεις σε ένα show που θα αφήσει εποχή. Όπως το χθεσινό SS25 show του οίκου Coperni που έγινε στην Disneyland του Παρισιού.

Βαρέθηκες τα denims; Τα trending παντελόνια του φθινοπώρου θα ανανεώσουν το στυλ σου

Το συγκεκριμένο show έκλεισε αργά το βράδυ το φετινό fashion week στο Παρίσι με έναν τρόπο που σίγουρα κανείς δεν θα ξεχάσει. Η όλη διαδικασία της οργάνωσης του show διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια, όπως αναφέρουν πηγές από τον Coperni, μιας και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να εξασφαλίσει κανείς πρόσβαση σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Ευρώπης. Το show τελικά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μάλιστα μπροστά από το iconic κάστρο της Disney που φωτίστηκε σε ροζ και μωβ αποχρώσεις και φώτισε τον ουρανό με πυροτεχνήματα, καθώς βλέπαμε την Kylie Jenner να κλείνει τη βραδιά.

Η Kylie ήταν φυσικά το τελευταίο look που είδαμε στο catwalk και εμφανίστηκε με ένα maxi, ολόμαυρο strapless gown με όγκο στο τελείωμα και matching opera gloves. Η ίδια περπάτησε αργά και με αυτοπεποίθηση κλείνοντας το show που σίγουρα θα αποτελεί ορόσημο για τον οίκο Coperni μετά και το show του 2021 με το φόρεμα που ψεκάστηκε απευθείας από στο γυμνό σώμα της Bella Hadid.

Coperni SS25: Μια συλλογή αφιερωμένη στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας.

Το σχεδιαστικό δίδυμο των Coperni τα κατάφερε για άλλη μία φορά να γίνει talk of the town. Όταν, όμως, οργανώνεις ένα limited edition show στην Disneyland, τότε σίγουρα η παιδικότητα και το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας θα είναι ένα από τα σημεία αναφοράς σου.

Κάπως έτσι είδαμε στο catwalk baby blue και baby pink αποχρώσεις, χαριτωμένα σορτσάκια με πεταλούδες, τζιν και t-shirts με ήρωες της Disney αλλά και pins με τον Mickey. Στο τέλος του show είδαμε βέβαια και τα sharp ολόμαυρα φορέματα του οίκου και τα ιδιαίτερα δερμάτινα looks με ασυμμετρίες, μόνο που όλα τους παρουσιάστηκαν με φόντο το κάστρο της Disney, οπότε αυτόματα λειάνθηκε κάθε extreme στοιχείο.

Catwalk looks:

Η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο ανήκει στον οίκο Rabanne, είναι ολόχρυση και κοστίζει 250.000€

After all ποια δεν θα ήθελε να παίξει στην πραγματικότητα τη Σταχτοπούτα και να περπατήσει στο κάστρο της Disney; Καμία! Ούτε καν η Kylie Jenner.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης