Τα 10 πρώτα street style looks της χρονιάς που πρέπει να μπουν στη λίστα με τα resolutions

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 10 πρώτα street style looks της χρονιάς που πρέπει να μπουν στη λίστα με τα resolutions

Γιατί η νέα χρονιά θέλει νέα ενέργεια, νέα έμπνευση και νέο ανεβασμένο στυλ.

Μπήκε το 2024. Δεν ξέρω αν το ένιωσες και αν το κατάλαβες με όλους αυτούς τους ταραγμένους μήνες του 2023, αλλά η ουσία είναι ότι τα καταφέραμε. Και ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά καλό θα ήταν να βάλουμε και κάποιους νέους στόχους για τη νέα χρονιά μας. Στόχους που να έχουν να κάνουν με εμάς, με τον εαυτό μας και την προσωπική μας ευημερία και ευτυχία. Τι ποιο κοντά σε αυτό, λοιπόν, από μια ανανεωμένη εμφάνιση; Και θα μου πεις μετά τις γιορτές και όλο αυτό το glam αλλά και τα σύνολα που κάναμε μέσα σε αυτές, ποιος θα έχει διάθεση για κάτι παραπάνω; Μα αυτή είναι ακριβώς και η ουσία του συγκεκριμένου άρθρου. Να μας επαναφέρει με έναν τρόπο στην καθημερινότητά μας και στο «κανονικό» μας ντύσιμο.

new-year's-street-style-(16).jpg

Προσωπικά, ίσως βρίσκομαι ανάμεσα στα ελάχιστα αυτά άτομα που σου λένε πάντα να ακολουθείς το στυλ σου και την προσωπικά σου αισθητική, no matter what. Και αυτό περιλαμβάνει και τις βραδιές των ρεβεγιόν, τα parties και όλα τα λαμπερά events των γιορτών. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και αν μιλάμε για την απόλυτη minimal lover, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων όλες ξεφύγαμε λίγο παραπάνω στη λάμψη και το extravagant. Αλλά ο Ιανουάριος είναι ο τέλειος μήνας της «αποτοξίνωσης». Ο χειμώνας για τη χώρα μας τώρα ξεκινάει και εμείς θα έχουμε στη διάθεσή μας τα καλύτερα styling tips για να ακολουθήσουμε τη διάθεση του καιρού.

Η faux γούνα είναι το πιο εντυπωσιακό πανωφόρι του χειμώνα -Τόλμησε ένα item με χρώμα

new-year's-street-style-(1).jpg

Ξεκινάμε, λοιπόν, τη δική μας λίστα με resolutions -aka fashion resolutions- και παίρνουμε την καλύτερη έμπνευση από τα street style looks των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας και τα κορίτσια που κυκλοφορούν στους δρόμους τους. Μεγάλα, cozy παλτό, μπότες και μποτάκια, office παντελόνια, εντυπωσιακά knitwears, τσάντες μεγάλων οίκων και 90s αξεσουάρ όλα μαζί έρχονται να δημιουργήσουν ένα new casual style με όλες εκείνες τις πινελιές που χρειάζεται ο πρώτος μήνας μιας νέας χρονιάς.

new-year's-street-style-(7).jpg

10 street style looks για τον Ιανουάριο: