Destination shopping! Στο Κολωνάκι «κρύβονται» όλα τα must have κομμάτια της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Destination shopping!  Στο Κολωνάκι «κρύβονται» όλα τα must have κομμάτια της σεζόν
Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Η boutique PINKO στο Κολωνάκι μας αποκαλύπτει τα must have items της άνοιξης.

Το σωστό shopping είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες στη δημιουργία μίας ενημερωμένης γκαρνταρόμπας, αν όχι ο βασικότερος. Και η μεταβατική περίοδος της άνοιξης είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping στο κέντρο της πόλης, κάτω από τις signature πλέον ανθισμένες νερατζιές της Αθήνας. Και αν υπάρχει μία περιοχή της πόλης που έχει ταυτιστεί με τη μόδα και το premium shopping, αυτό είναι φυσικά το Κολωνάκι. Εκεί, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του, η boutique PINKO ήρθε για να μας προσφέρει αυτό ακριβώς που έλειπε από την προετοιμασία της ανοιξιάτικης ντουλάπας μας: Ένα 360° experience αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα, που αξίζει λίγες στιγμές χαλάρωσης μέσα στη μέρα της.

LPR50767.jpg

Παρασκευή πρωί και βρίσκομαι ήδη στο πιο αγαπημένο corner του Κολωνακίου με τα κορίτσια της PINKO να με περιμένουν, για να δούμε μαζί όλα τα must have items της άνοιξης 2024. Το λευκό σκηνικό με τις φούξια λεπτομέρειες και η χαλαρή ατμόσφαιρα με βάζουν αμέσως σε fashion exploring διάθεση, καθώς ρίχνω μια πρώτη ματιά στη νέα Spring/Summer collection του κορυφαίου ιταλικού brand, που φέτος έχει τις καλύτερες προτάσεις για σένα όποιο και αν είναι το στυλ, η ηλικία ή ο σωματότυπός σου.

LPR50758.jpg

Denims, λινά, florals, watercolored tie dye, λευκό και bold κόκκινο, pastels και metallics, μοναδικά αξεσουάρ και items με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Όλα μαζί σε μία collection τόσο μοναδική, όσο ξεχωριστή θέλεις να αισθάνεσαι και εσύ κάθε μέρα, καθώς ρίχνεις μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη σου λίγο πριν φύγεις από το σπίτι.

Έλα να ανακαλύψουμε μαζί τα must have items της άνοιξης by PINKO

Η PINKO είναι ένα label που έχει ταυτιστεί με τις signature τσάντες της. Το δικό της statement είναι η εμβληματική μεταλλική αγκράφα Love Birds Diamond Cut, ένα από τα πιο κομψά logos που έχουμε αγαπήσει εδώ και δεκαετίες και έχει γίνει συνώνυμο της ιταλικής φινέτσας. Για τη φετινή άνοιξη, προσωπικά επέλεξα την Mini Love Bag Light σε ένα elegant ombre του πορτοκαλί και του φούξια, με φίνες λεπτομέρειες από δέρμα και αντικέ metallic αξεσουάρ.

LPR50751.jpg

Μεταβατική σεζόν χωρίς ένα νέο ζευγάρι sneakers δεν γίνεται και τα Slip On Ariel Sneakers της PINKO είναι τα all time classic λευκά sneakers που αναζητούσες. Το λογότυπο των Love Birds εμφανίζεται και εδώ, βάζοντας το σωστό touch of color σε ένα total white ζευγάρι παπούτσια για όλη τη μέρα, θυμίζοντάς μας ότι η άνοιξη, είναι η κατεξοχήν εποχή που πρέπει να τολμήσουμε το χρώμα στα looks μας.

Τα 3 spring outfits που δημιούργησα με τη βοήθεια της PINKO και θα φοράω στο repeat

Office vibes

Εσύ πώς ξεκινάς τη μέρα σου; Σίγουρα το πρώτο look που καλείσαι να δημιουργήσεις πριν αφήσεις το σπίτι είναι το office outfit, το πιο σημαντικό σύνολο τελικά, γιατί συνήθως με τα ίδια ακριβώς ρούχα θα απολαύσεις τα after work drinks ή θα κάνεις μια βόλτα για shopping σαν ένα μικρό reward άλλης μια δύσκολης μέρας. Τώρα, λοιπόν, που είμαστε ένα βήμα πριν το Πάσχα, ας επενδύσουμε σε ένα pastel baby pink κοστούμι με tailored σακάκι και matching wide leg παντελόνι σε ελαστικό κρεπ, για extra πόντους άνεσης.

LPR50813.jpg

Το item που δοκίμασα εγώ, κερδίζει τις εντυπώσεις στις λεπτομέρειες με το side slit σχέδιό του. Συνδύασέ το με ένα easy going ολόλευκο t-shirt και μία top handle τσάντα σε έντονο χρώμα, την Micro Love Bag One Top Handle. Το Barbie φούξια είναι η τέλεια επιλογή σε μία ροζ βάση.

LPR50820.jpg

Girls night out

Τα total printed σύνολα είναι ο «βασιλιάς» του βραδινού ντυσίματος για την άνοιξη του 2024 και εμείς είμαστε έτοιμες να βάλουμε ένα νέο set στη συλλογή μας. Τα καφέ, caramel latte και καμηλό είναι οι αποχρώσεις που έγιναν κυριολεκτικά viral τους τελευταίους μήνες, και κάπως έτσι αποφάσισα να συνδυάσω τρεις τάσεις σε ένα look. Το chocolate brown, το animal print και το ντραπέ. Δοκίμασα, λοιπόν, ένα all over printed σετάκι με midi φούστα και top με cut outs, το οποίο φόρεσα με ένα ζευγάρι pointed, kitten heeled γόβες.

Η Mini Bowling Bag με τα χρυσά charms -άλλο ένα trend που κάνει come back από τα 00s- ήταν η δική μου επιλογή για να ολοκληρώσω το βραδινό μου look.

In Y2K we trust

Μπορεί καμία Milennial να μην το πίστευε, αλλά τα 00s επέστρεψαν και αυτήν τη φορά, πιο δυναμικά από ποτέ. Το denim ήταν ένα από τα αγαπημένα υλικά των designers εκείνη τη δεκαετία, οπότε οφείλεις και εσύ να ακολουθήσεις το vibe και να δημιουργήσεις ένα total denim σύνολο με τα πιο εντυπωσιακά jean items από τη νέα συλλογή της PINKO. Ένα vintage like strapless φόρεμα με σκίσιμο και ένα τζιν jacket σε ελαφρά bomber γραμμή είναι τα δύο βασικά στοιχεία, τα οποία διάλεξα να πρωταγωνιστήσουν στη δική μου εμφάνιση.

LPR50859.jpg

Τι λείπει, λοιπόν; H Baby 520 Bag Vintage Naplak στο πιο φλογερό κόκκινο που έχεις δει τελευταία. Τα μεταλλικά, glam στοιχεία της είναι αυτά που απογειώνουν το Y2K style και δίνουν το απαραίτητο χρώμα σε ένα look για όλες τις ώρες της ημέρας.

LPR50839.jpg

Εξερεύνησε και εσύ τη νέα συλλογή του κορυφαίου ιταλικού brand στη boutique PINKO στο Κολωνάκι και απόλαυσε μία ολοκληρωμένη εμπειρία shopping στον Νο1 προορισμό στο κέντρο της πόλης.

LPR50910.jpg

Χρώματα, ανάλαφρα υφάσματα και statement pieces σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να δημιουργήσεις και εσύ τη δική σου μαγική, stylish τριπλέτα, με τα spring outfits που θα γεμίσουν τη μέρα σου με στυλ και εσένα με αυτοπεποίθηση.

Για περισσότερες fashion επιλογές αναζήτησε το κοντινό σου κατάστημα Pinko εδώ.