Welcome summer! 10 street style looks που φωνάζουν καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Welcome summer! 10 street style looks που φωνάζουν καλοκαίρι

Λέμε μαζί καλό μήνα με 10 outifts που θα φορέσουμε τον Ιούνιο.

Ο Ιούνιος είναι πάντα ένας αγαπημένος μήνας για τους περισσότερους, γιατί σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Είναι η πύλη της νέας σεζόν και ένας από τους καλύτερους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί βρισκόμαστε ακόμη στην πόλη πριν τις άδειες με διάθεση εξωστρέφειας και διασκέδασης. Προσωπικά, ξεχωρίζω το συγκεκριμένο μήνα για όλα τα παραπάνω αλλά και γιατί πρόκειται για τον μήνα των γενεθλίων μου, οπότε είναι και μια μικρή περίοδος ανασυγκρότησης και πολλών events για μένα. Μία άτυπη καλοκαιρινή «πρωτοχρονιά» που με βοηθάει να κάνω το καλύτερο restart λίγο πριν φύγω για διακοπές και απολαύσω το ελληνικό καλοκαίρι έτσι όπως πρέπει.

Κρόσσια, λουλούδια και λάμψεις: Τα τζιν παντελόνια του καλοκαιριού είναι πιο glam από ποτέ

june-street_looks-(18).jpg

Μιλώντας, όμως, για restart, εφόσον τον Ιούνιο γίνεται και η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας για να γίνει και το αντίστοιχο restart στην γκαρνταρόμπα μας. Αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα, τότε ασχολήσου λίγο με το κεφάλαιο οργάνωση ντουλάπας και κατέβασε επιτέλους τα καλοκαιρινά σου, κάνοντας και ένα ολικό ξεκαθάρισμα. Εκεί θα δεις όλα τα items της ντουλάπας σου, τα αγαπημένα σου staples που σε βοήθησαν πέρυσι να βγάλεις το καλοκαίρι και θα εντοπίσεις τα κενά που πρέπει να γεμίσεις με το budget της νέας σεζόν. Προσωπικά, κάθε φορά που κάνω αυτή τη διαδικασία -η οποία ναι μπορεί να γίνει και βαρετή- καταλήγω να έχω πολύ μεγαλύτερη έμπνευση στο καθημερινό styling, κάνοντας αυτή τη μικρή μελέτη πάνω στη ντουλάπα μου.

june-street_looks-(11).jpg

Μέχρι στιγμής νιώθαμε ότι βρισκόμασταν σε μία μεταβατική φάση και ο καιρός είναι η αλήθεια δεν βοηθούσε ως προς αυτό. Τώρα πια μπορούμε να πούμε και επίσημα αντίο στα ανοιξιάτικα και να προχωρήσουμε με το καλοκαιρινό μας styling, δοκιμάζοντας τα κορυφαία trends του καλοκαιριού. Και επειδή η αρχή είναι πάντα και δύσκολη, σου έχουμε ετοιμάσει μία gallery με 10 street style looks από όλες τις κορυφαίες fashion πρωτεύουσες του κόσμου, με τα πιο stylish outfits για να πάρεις έμπνευση. Καλώς ήρθες Ιούνη!

june-street_looks-(17).jpg
june-street_looks-(15).jpg

Η Βίκυ Καγιά βρήκε το πιο stylish καθημερινό φόρεμα του καλοκαιριού

Hello June! Τα 10 σύνολα που θα φωνάζουν καλοκαίρι!