Μαρί Σαντάλ: Το casual chic σύνολο με τζιν και σακάκι -Τα neutral αξεσουάρ το απογείωσαν

Μαρί Σαντάλ: Το casual chic σύνολο με τζιν και σακάκι -Τα neutral αξεσουάρ το απογείωσαν

Photo: NDP Photo Agency

Η πρόσφατη εμφάνιση μαζί με τον Παύλο Γλύξμπουργκ στην Αθήνα.

Λονδίνο, Αθήνα και πάλι Λονδίνο. Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, μετά και την απώλεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα είτε μόνοι είτε μαζί με την οικογένειά τους και φαίνεται να απολαμβάνουν και τις εδώ δραστηριότητές τους. Η Μαρί Σαντάλ παραμένει μάλιστα πολύ ενεργή στα social media, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους. Η Μαρία Ολυμπία, μάλιστα, είναι σίγουρα πιο γνωστή από τα αδέρφια της, αφού έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια του διεθνούς jet set, κάνοντας όμορφες δουλειές στο modelling αλλά και το σχέδιο μόδας. Οι διάσημες παρέες της δεν λείπουν εξάλλου ποτέ από τα fashion weeks, όπως και η ίδια.

Η πριγκίπισσα Charlene εντυπωσιακή με κατακόκκινο gown στο Grand Prix του Μονακό

https://www.instagram.com/p/C7eKcY4uesm/

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος, λοιπόν, βρέθηκαν για άλλη μια φορά στη χώρα μας μέσα στο προηγούμενο διάστημα και όπως το συνηθίζουν απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης μαζί με καλούς φίλους. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει και εμείς ξεχωρίσαμε φυσικά το effortless cool σύνολο της Μαρί Σαντάλ με τζιν παντελόνι και neutral designer αξεσουάρ από κορυφαίους οίκους.

marie-chantal_pavlos-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Μαρί Σαντάλ αγαπά τα neutral αξεσουάρ.

Τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο, blue navy σακάκι. Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος σε μία τέτοια επιλογή, όποτε και αν επιλέξεις να τη φορέσεις, γιατί είναι το πιο safe casual chic σύνολο της γυναικείας ντουλάπας. Κάπως έτσι κινήθηκε και η Μαρί Σαντάλ, που είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του minimal chic style.

marie-chantal_pavlos-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Εκτός, όμως, από αυτό το ομολογουμένως άκρως απλό combo η Μαρί Σαντάλ συμπλήρωσε έξυπνα το παραπάνω outfit με neutral αξεσουάρ, τα οποία πραγματικά το απογείωσαν. Μιλάμε για μία μικρή, top handle τσάντα του οίκου Hermes και ένα ζευγάρι μπεζ sling backs του οίκου Prada με το χαρακτηριστικό, τρίγωνο logo του. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι αυτά που έκαναν πιο ενδιαφέρουσα την όλη εικόνα, εντάσσοντας ένα απλό πρωινό look στην τάση του quiet luxury με απόλυτη επιτυχία.

marie-chantal_pavlos-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Βρήκαμε το καλοκαιρινό office set της Σταματίνας Τσιμτσιλή -Αντίο σακάκι!

Shop the look: