Summer trends: Οι 5 καλοκαιρινές τσάντες που ξεχωρίζουμε

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer trends: Οι 5 καλοκαιρινές τσάντες που ξεχωρίζουμε
Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Είναι οι τάσεις που αξίζει να επενδύσεις τώρα.

Πρώτος μήνας του καλοκαιριού, πρώτη wish list που αρχίζει να διαμορφώνεται σιγά-σιγά με τα απαραίτητα items της νέας σεζόν. Οι τσάντες έχουν πρωταρχικό ρόλο το καλοκαίρι του 2024 και είναι αυτό το στοιχείο που θα μεταμορφώσει και το πιο basic summer look. Γιατί οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν πάντα τη διαφορά.

Κρόσσια, λουλούδια και λάμψεις: Τα τζιν παντελόνια του καλοκαιριού είναι πιο glam από ποτέ

Paris-str-S24-1550.jpg

Οι 5 summer bags που αξίζουν τώρα την προσοχή μας.

Xxl clutch

Είναι από τα πιο elegant trends αυτή τη στιγμή, που αναδεικνύεται υπέροχα με ένα all day σύνολο γραφείου αλλά και τα βραδινά outfits του καλοκαιριού. Σίγουρα πάντως θέλεις να βάλεις ένα μεγάλο clutch στη βαλίτσα των διακοπών και πίστεψέ με θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Milano-str-F24-1827.jpg

Funky shapes

Πάμε να διασκεδάσουμε λίγο και να ανακαλύψουμε την fun side of fashion. Από την τσάντα περιστέρι του JW Anderson μέχρι τα πιο συμβατικά ιδιαίτερα σχήματα σε τσάντες που θα βρεις στην αγορά (όπως για παράδειγμα μία mini bag σε σχήμα φρούτου), οι τσάντες του φετινού καλοκαιριού μας καλούν να είμαστε ανοιχτές στην πρόκληση.

London-str-F23-0193-(1).jpg

Touch of red

Είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν και μία τόσο έντονη απόχρωση μπορεί φυσικά να ενταχθεί πιο εύκολα στα looks σου μέσα από τα αξεσουάρ. Η κόκκινη τσάντα υπήρξε εξάλλου ανέκαθεν iconic, οπότε θα είναι στην πραγματικότητα μία αγορά επένδυση για τη ντουλάπα σου.

Milano-str-F24-1751.jpg

Logo effect

Όλο αυτό έχει ξεκινήσει με την επιστροφή των 00s στη ζωή μας, οπότε κάπως έτσι είδαμε και εμείς όλα τα monogrammed μοτίβα να επιστρέφουν και να γίνονται ακόμα πιο edgy με γράμματα, χρώματα και prints που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Μπορείς να επιλέξεις τον οίκο που εκφράζει τη δική σου αισθητική και -γιατί όχι;- να εντάξεις και το μονόγραμμά του στο στυλ σου.

New-York-str-S23-0594.jpg

Raffia bag

Είναι η πιο καλοκαιρινή τσάντα, που ξεκίνησε την έμπνευσή της από την Jane Birkin και τα θρυλικά καλάθια που κρατούσε στα 60s και 70s. H ψάθα είναι το ιδανικό υλικό για ένα καλοκαιρινό all day look είτε μιλάμε για μία εμφάνιση στην παραλία, είτε και στην πόλη ακόμα και στο πρωινό outfit του γραφείου μας.

Σοφία Καρβέλα: Η λευκή τζιν φούστα έχει πάρει ήδη θέση στα summer looks της

New-York-str-S23-0153.jpg