A la francaise: Οι 5 τάσεις που θα υιοθετήσουν το καλοκαίρι του 2024 οι Γαλλίδες

Ναταλία Κατσακιώρη
A la francaise: Οι 5 τάσεις που θα υιοθετήσουν το καλοκαίρι του 2024 οι Γαλλίδες

Κάτι από σύγχρονο και διαχρονικό μαζί!

Εσύ πώς έχεις φανταστεί ένα καλοκαίρι στη γαλλική ριβιέρα; Με ανάλαφρα υφάσματα, λευκά φορέματα, flat σανδάλια και μεγάλες ψάθινες τσάντες κάτω από τον ήλιο. Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο αντιπροσωπευτική εικόνα του french chic του γαλλικού καλοκαιριού, που με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνει να μην γίνεται ποτέ κλισέ ή γραφικό.

Bubble skirt: Η φούστα που πρωταγωνιστεί τώρα στα social media και θα φορέσουμε το καλοκαίρι

french-chic_summer-(12).jpg

Και ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της επιτυχίας κρύβεται και στο μαγικό στυλ των Γαλλίδων, που είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν ότι η κλασική κομψότητα είναι ταυτόχρονα και η πιο διαχρονική και μπορεί να γίνει εξίσου εντυπωσιακή.

https://www.instagram.com/p/Cv7rmBpI-Qd/

Τα 5 summer trends του french chic.

Crochet

Ή το πιο cool πλεκτό που θα μπορούσες να φορέσεις μέσα στο καλοκαίρι. Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα κλασικό knitted item αλλά για την πιο φρέσκια εκδοχή του πλεκτού με μία bohemian διάθεση. Crochet τοπάκια, σορτσάκια, φορέματα και αξεσουάρ είναι οι κατάλληλες επιλογές να υιοθετήσεις την τάση.

french-chic_summer-(14).jpg

Polka dot

Το πουά φόρεμα θα είναι το αιώνιο αγαπημένο του french chic και το καλοκαίρι γίνεται πιο gilry και sexy από ποτέ. Το μαύρο, το λευκό, το μπλε και τώρα και το chocolate brown είναι οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη summer season.

french-chic_summer-(10).jpg

Φαρδιές βερμούδες

Είναι ένα item που αξίζει την προσοχή μας αυτό το καλοκαίρι no matter what. Είναι πολύ πιο άνετη από ένα shorts και πολύ πιο chic φυσικά, οπότε μπορούμε να πούμε ότι θα αντικαταστήσει εύκολα και τα wide leg παντελόνια που φορούσαμε στο γραφείο όλο τον χειμώνα.

french-chic_summer-(13).jpg

Wedges

Οι πλατφόρμες είναι ένα από τα παπούτσια που θα έχεις δει ήδη στα Instagram accounts των αγαπημένων σου Γαλλίδων και φέτος επιστρέφουν σε mules και πέδιλα. Η Jeane Damas λανσάρει τα δικά της αγαπημένα πέδιλα με peep toe σχέδιο και perforated δέρμα, σε βαθιά μπορντό απόχρωση.

french-chic_summer-(9).jpg

Basket bag

Οι τσάντες καλάθι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα items του γαλλικού καλοκαιριού και όχι μόνο. Μετά τη Jane Birkin και το μεγάλο καλάθι της δεν υπάρχει κανένα french girl που να μην παίρνει μια μεγάλη τσάντα καλάθι μαζί της στην παραλία. Και όχι μόνο.

Οι τρεις τάσεις στα μπικίνι του καλοκαιριού που φοράνε τώρα οι celebrities

french-chic_summer-(11).jpg