Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό look με λευκό τζιν παντελόνι

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό look με λευκό τζιν παντελόνι

Photo: NDP PHOTO AGENCY

Το τοπάκι με το υπέροχο χρώμα ήταν το τέλειο item για να το συνδυάσει.

Ξέρω ότι όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο και εσύ αρχίζεις να αποχαιρετάς τα παντελόνια σου και ειδικά το τζιν σου. Οι φούστες, τα φορέματα, τα σορτς και οι βερμούδες έρχονται να τα αντικαταστήσουν. Είναι όμως κάποιες φορές που δεν θέλεις να αποχωριστείς το παντελόνι σου ή απλώς δεν μπορείς να φορέσεις παντελόνι. Γιατί; Γιατί μπορεί τα ποδαράκια σου να μην είναι στην τέλεια κατάσταση ή να είσαι στις δύσκολες μέρες του μήνα και προτιμάς να φορέσεις ένα ωραίο παντελόνι που πάντα κολακεύει το γυναικείο σώμα και σε κάνει να νιώθεις αρκετά safe. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν;

Ψηλόμεση φούστα + top: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το set που θα βάλουμε στις βραδινές εξόδους μας

https://www.instagram.com/p/C7OyZg_Ipph/

H λύση είναι πολύ απλή και η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι έχει αρχίσει να φοράει ήδη το πιο επίκαιρο παντελόνι του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το λευκό τζιν παντελόνι. Μπορεί να μην θέλεις να φοράς τζιν μέσα στο καλοκαίρι, αλλά ένα ωραίο λευκό denim παντελόνι είναι από μόνο του η πιο καλοκαιρινή πρόταση ανάμεσα σε όλες τις άλλες επιλογές σου.

Κατερίνα Καινούργιου: Το λευκό τζιν παντελόνι είναι η επιλογή της για το φετινό καλοκαίρι.

Αρχικά ας ξεκινήσουμε από το style του συγκεκριμένου παντελονιού, γιατί το να βρεις το σωστό item με τη σωστή γραμμή είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι. Η Κατερίνα που ντύνεται πάντα έξυπνα διάλεξε ένα παντελόνι με ψηλή μέση και wide leg γραμμή, που κολακεύει κάθε γυναικείο σωματότυπο και έχει την τάση να ψηλώνει τα πόδια. Έχοντας, λοιπόν βρει το κατάλληλο παντελόνι πάντα σε λευκό denim ύφασμα ας προχωρήσουμε στο styling.

katerina_kainourgiou-(9).jpg

Photo: NDP PHOTO AGENCY

H αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha έβαλε ένα έντονο χρώμα για να ισορροπήσει το neutral bottom του συγκεκριμένου outfit. Την είδαμε με ένα εντυπωσιακό halter neck top από σατέν με ένα 60s print στις αποχρώσεις του γαλάζιου, τιρκουάζ και πράσινου.

katerina_kainourgiou-(10).jpg

Photo: NDP PHOTO AGENCY

Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules σε μπεζ χρώμα, ενώ οι χρυσοί μεγάλοι κρίκοι ήταν το μοναδικό κόσμημα που επέλεξε για τη βραδιά της. Το ζτιν μπουφάν της θα έμπαινε στο σύνολο αργότερα, ενώ η ίδια θέλησε να πάρει μαζί της ένα μικρό τσαντάκι που χωράει μόνο τα απαραίτητα.

3 τρόποι να συνδυάσεις τη loose τζιν βερμούδα -Το απόλυτο essential του καλοκαιριού

Shop the look: