Summer is here! Έτσι θα έχεις την πιο chic και στυλάτη βαλίτσα για την επόμενη απόδρασή σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer is here! Έτσι θα έχεις την πιο chic και στυλάτη βαλίτσα για την επόμενη απόδρασή σου

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, όταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι;

Μα φυσικά, θάλασσα, διακοπές και αποδράσεις στη φύση, είτε είσαι λάτρης του βουνού είτε των πανέμορφων νησιών μας. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει λοιπόν, τόσο εμείς ξεκινάμε τα σχέδια για τα mini trips του καλοκαιριού πριν τη μεγάλη μας άδεια. Ωστόσο πριν φύγουμε, πρέπει να φτιάξουμε βαλίτσα, η οποία φυσικά, πρέπει να περιέχει όλα τα απαραίτητα.

Picture2.jpg

Η summer bag των εκδρομών μας βρίσκει τα καλύτερα items στο The Mall Athens, όπου πέρασα και εγώ μία μέρα, κάνοντας shopping, ανακαλύπτοντας όλες τις νέες τάσεις της σεζόν και απολαμβάνοντας τη βόλτα μου σε όλους τους ορόφους του αγαπημένου μου Εμπορικού Κέντρου.

First things first

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, δηλαδή με την ίδια τη βαλίτσα που θα πάρουμε μαζί μας. Στο κατάστημα Parfois βρήκα την τέλεια mini size βαλίτσα με ροδάκια και πτυσσόμενο χερούλι, σε bold πορτοκαλί απόχρωση, η οποία φωνάζει καλοκαίρι. Εδώ θα οργανώσω τα must take ρούχα και αξεσουάρ των διακοπών μου.

Picture3.jpg

Parfois, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6107676

Swimsuit trends

Φυσικά, η βαλίτσα του καλοκαιριού ξεκινάει από τα μαγιό μας. Για το 2024 επέλεξα ένα ολόσωμο μαγιό από τη νέα SS24 collection της Sugarfree, που θα μας βάλει σε Barbiecore διάθεση. Έχει την τέλεια εφαρμογή και προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο.

Picture4.jpg

Sugarfree, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6180355

Cool t-shirt

Ένα oversized κοντομάνικο μπλουζάκι είναι το must του καλοκαιριού, γιατί μπορείς να το φορέσεις στις casual βόλτες σου αλλά και στην παραλία πάνω από το μαγιό σου σαν φόρεμα. Στο κατάστημα Terranova βρήκα ένα λευκό stripped t-shirt στο athleisure style της ποδοσφαιρικής φανέλας που είναι τώρα τάση.

Picture5.jpg

Terranova, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6106007

Summer bag

Καλό θα ήταν μεταξύ άλλων, να βάλεις στη wish list σου και μία νέα τσάντα παραλίας. Ένα boho σχέδιο με έντονα χρώματα και λαχούρια είναι η καλύτερη επιλογή, όπως η shopper bag που δοκίμασα στο κατάστημα Nassia Gems. Πρόκειται για μία τσάντα, στην οποία μπορείς να βάλεις όλα τα απαραίτητα της παραλίας και να την πάρεις μαζί σου και στην έξοδο αμέσως μετά το μπάνιο σου.

Picture6.jpg

Nassia Gems, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6106206

Boho chic

Φυσικά και σε ένα mini trip μέσα στο καλοκαίρι θα χρειαστείς και ένα αέρινο βραδινό φόρεμα. Γι’ αυτό και δοκίμασα ένα maxi, off shoulder φόρεμα από τη νέα συλλογή της Toi & Moi, με bohemian λεπτομέρειες στο τελείωμα. Η ζώνη-σχοινί στη μέση είναι το αξεσουάρ που τονίζει το σώμα και κάνει λίγο πιο θηλυκή την εμφάνιση.

Picture7.jpg

Toi & Moi, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6197735

Pouch bag

Μία εξίσου απαραίτητη προσθήκη στην καλοκαιρινή μας βαλίτσα είναι και ένα μεγάλο pouch, το οποίο θα λειτουργήσει και ως ένα μεγάλο, άνετο νεσεσέρ στο packing αλλά και ως βραδινό τσαντάκι στις εξόδους μας στο νησί. Στο κατάστημα Evita Peroni ανακάλυψα το τέλειο σχέδιο με χρυσές λεπτομέρειες.

Picture8.jpg

Evita Peroni, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106104603

Sporty chic

Αν σου αρέσει να συνδυάζεις τις αποδράσεις σου με αθλητικές δραστηριότητες, είτε μιλάμε για ένα χαλαρό τζόγκινκ, είτε για πεζοπορίες στη φύση, τότε ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης είναι must για σένα. Η Salomon είναι ο ειδικός στον outdoor εξοπλισμό και η δική μου επιλογή για το φετινό καλοκαίρι είναι ένα back pack σε beige απόχρωση με πολλές, λειτουργικές θήκες.

Picture9.jpg

Salomon, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6107676

Eyewear trends

Τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο chic αξεσουάρ του καλοκαιριού και ένα από τα πλέον απαραίτητα. Στο κατάστημα MARK AaLEN δοκίμασα τα μπορντό, cut eye γυαλιά του οίκου Moschino, που υπόσχονται να φέρουν το vibe του quiet luxury στις διακοπές σου.

Picture10.jpg

MARK AaLEN, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300060

Glam touch

Δεν μπορείς να πεις ότι έχεις κλείσει βαλίτσα, χωρίς να πάρεις μαζί σου και κάποια κοσμήματα. Αλλά είμαστε στο καλοκαίρι, οπότε δεν θέλουμε τίποτα το περιττό και βαρύ μαζί μας. Στη νέα συλλογή της Gregio θα ανακαλύψεις τεράστια ποικιλία σε fan κοσμήματα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το κολιέ της σειράς Color Me, από επιχρυσωμένο με ασήμι 925 και green onyx είναι ένα item που κάνει τη διάθεση μας να αλλάζει. Ένα κόσμημα γεμάτο χρώμα και φαντασία.

Picture11.jpg

Gregio, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6179626

Sweet stop

Αφού ολοκλήρωσα το shopping, δεν θα μπορούσα παρά να κλείσω την ημέρα μου επιτρέποντας στον εαυτό μου μια στιγμή γλυκιάς απόλαυσης. Στο Cinnabon παρήγγειλα ένα λαχταριστό cinnamon roll, ένα cup cake με γεύση red velvet και ένα παγωμένο milk shake με γεύση Oreo και μπόλικη σαντιγί. Treat yourself like a princess!

Picture12.jpg

Cinnabon, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106197996

Λίγο πριν μπούμε για τα καλά σε ρυθμούς καλοκαιριού και αρχίσουμε να οργανώνουμε τα summer trips μας, πάμε μαζί μια βόλτα στο The Mall Athens για να ανακαλύψουμε όλα τα must items της πιο στυλάτης βαλίτσας διακοπών. Εδώ θα βρεις όλα τα απαραίτητα, από το Α ως το Ω, βάζοντας check στη wish list της νέας σεζόν.