Πώς να φορέσεις το πράσινο σύμφωνα με το street style; Οι 3 κορυφαίες αποχρώσεις του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να φορέσεις το πράσινο σύμφωνα με το street style; Οι 3 κορυφαίες αποχρώσεις του καλοκαιριού
Photo Credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Το χρώμα που θα σε ανανεώσει αυτό το καλοκαίρι συμβολίζει την ελπίδα.

Δεν υπήρξα ποτέ από τους ανθρώπους που αγαπούν τους συμβολισμούς των χρωμάτων. Αν και αγαπώ το οτιδήποτε άλλο συμβολικό στη μόδα, οπότε -ναι- μπορεί να μοιάζει αρκετά οξύμωρο, θεωρώ αρκετά πιεστικό και κάπως στενάχωρο το να βάζουμε ταμπέλες στα χρώματα. Ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές παλέτες με ιδιαίτερες και άκρως ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, που πραγματικά ξεχωρίζουν και μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το νόημα ενός outfit. Για παράδειγμα ένα λευκό φόρεμα που κατά τους τύπους συμβολίζει την αγνότητα και την ελπίδα μπορεί να γίνει εξίσου sexy και θηλυκό ανάλογα με τη γυναίκα που του δίνει ζωή.

Street style inspo: Τα καλύτερα looks που ξεχώρισαν στους δρόμους της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας

summer_green-(18).jpg

Κάπως έτσι δεν θα ήθελα να βάλω ταμπέλα και στο πράσινο, που αν και συμβολίζει κατά τους περισσότερους την ελπίδα, θεωρώ ότι είναι ένα χρώμα που συνδέεται άρρηκτα με τη φύση και κουβαλάει πάντα κάτι το γήινο πάνω του. Το καλοκαίρι του 2024 θα το φορέσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και οι τρεις αποχρώσεις που κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν αξίζουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Οι 3 αποχρώσεις του πράσινου που θα φορέσουμε το καλοκαίρι.

Mint green: Φυσικά και τα pastels είναι από τις πιο chic αποχρώσεις και θα συνεχίσουμε να τα φοράμε και μέσα στο καλοκαίρι. Είναι η πιο frozen απόχρωση του πράσινου αυτή τη στιγμή και οίκοι όπως ο Gucci έχουν αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος των συλλογών τους σε αυτή την απόχρωση. Συνδύασέ το με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το magenta και το burgundy.

summer_green-(1).jpg

Lime: Είναι μία απόχρωση πολύ κοντά στη λογική των fluo, μόνο που είναι σαφώς πιο elegant. Ένα total lime outfit είναι μία εξαιρετική επιλογή για έναν καλοκαιρινό γάμο για παράδειγμα, ειδικά αν έχεις πάρει το πρώτο μαύρισμα της σεζόν.

summer_green-(25).jpg

Olive: Μία απόχρωση κοντά στο χακί, μόνο που είναι πολύ πιο εντυπωσιακή. Ήταν ένα χρώμα που βάλαμε το χειμώνα και συνδυάσαμε τέλεια με τα camels και τα σοκολατί καφέ παλτό μας. Αυτή τη φορά θα τα αναδείξουμε με το μπλε του ελληνικού καλοκαιριού.

summer_green-(13).jpg

Γραφείο, διακοπές, party night: Αυτά είναι τα 4 stylish flats που θα φορέσεις παντού

Emerald green: Μιας και μιλάμε για την πιο εντυπωσιακή εκδοχή του πράσινου καλό θα ήταν να το φορέσεις σε ένα maxi φόρεμα για παράδειγμα με flat chunky πέδιλα, που θα το κατεβάσουν. Η παρακάτω φωτογραφία σου δίνει ακριβώς το inspo.

summer_green-(8).jpg