Μαύρο τοπ + τζιν παντελόνι: Αυτός είναι ο συνδυασμός που κάνουν τώρα όλες οι Ελληνίδες celebrities

Μαύρο τοπ + τζιν παντελόνι: Αυτός είναι ο συνδυασμός που κάνουν τώρα όλες οι Ελληνίδες celebrities

Photo: NDP Photo Agency

Δες μπορείς να αναβαθμίσεις και εσύ το πιο απλό outfit του καλοκαιριού.

Όσο και αν το καλοκαίρι μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, νέες τάσεις και καινούργια micro trends, τα κλασικά items της γκαρνταρόμπας μας είναι αυτά που κερδίζουν τελικά στα καθημερινό ερώτημα «τι να φορέσω σήμερα». Ειδικά όταν μιλάμε για ένα all time classic αγαπημένο παντελόνι, όπως το τζιν μας. Αυτό το καλοκαίρι οι πιο stylish Ελληνίδες celebrities επέλεξαν τον πιο απλό συνδυασμό, aka τζιν παντελόνι και μαύρο τοπάκι, και μας δίνουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το πώς να αναβαθμίσουμε και εμείς το basic combo της ντουλάπας μας.

Οι 3 πιο hot τάσεις στα μπικίνι που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι

3 τρόποι να αναβαθμίσεις το μαύρο τοπάκι σου με έναν ανατρεπτικό συνδυασμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά πολύ τα bold σύνολα με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι ότι της πάνε πολύ. Στην καθημερινότητά της, όμως, την έχουμε δει συχνά με basic σύνολα, όπως και αυτό με το οποίο τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας. Μαύρο tank top και τζιν παντελόνι, μόνο που η Κατερίνα δεν θα μπορούσε ποτέ να μείνει μόνο εκεί. Το τζιν της είχε το πιο ιδιαίτερο τελείωμα με μικρά σκισίματα και bohemian λεπτομέρειες, ενώ το συνδύασε με western καλοκαιρινές μπότες και μαύρα γυαλιά ηλίου.

blacktop_celebrities-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency

blacktop_celebrities-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή από την άλλη προτίμησε να φορέσει ένα washed grey τζιν παντελόνι. Κράτησε στο σύνολό της μονοχρωματική βάση με τις λευκές γόβες της και τη μαύρη cross body τσάντα της και το απογείωσε με ένα all over floral printed σακάκι. Το συγκεκριμένο σακάκι είναι μάλλον τολμηρό για ένα τέτοιο look, αλλά εδώ πέτυχε απόλυτα και η Δέσποινα απέδειξε πως ένα τόσο απλό combo μπορεί εύκολα να γίνει κατάλληλο και για μία βραδινή έξοδο.

blacktop_celebrities-(8).jpg

Photo: NDP Photo Agency

blacktop_celebrities-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τρίτη έρχεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που φυσικά φόρεσε το αγαπημένο της skinny τζιν παντελόνι στο πρόσφατο ταξίδι της στη γαλλική ριβιέρα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης το συνδύασε με ένα preppy top με μεγάλα κουμπιά και λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι slip ons από τον οίκο Dior. Mία εξαιρετική επιλογή ακόμα και για το γραφείο, αν προσθέσεις από πάνω ένα cropped blazer όπως και η Σταματίνα.

blacktop_celebrities-(1).jpg
blacktop_celebrities-(3).jpg

P.S.: Όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο σύνολο, aka μαύρο τοπ & τζιν, να θυμάσαι ότι μπορείς πάντα να κάνεις τη διαφορά και να φορέσεις μία mini τζιν φούστα αντί για παντελόνι μέσα στο καλοκαίρι, όπως η grey washed φούστα της Σταματίνας. Ένα απλό outfit που μαζί με τα κατάλληλα παπούτσια μπορείς να φορέσεις ακόμη και σε μια βραδινή έξοδο.

Η Άντζελα Γκερέκου βρήκε το τέλειο λινό κοστούμι του καλοκαιριού

https://www.instagram.com/p/C8ESn2WsAGL/

Shop the look: