Team ολόσωμο: Οι 4 τάσεις στα ολόσωμα μαγιό που ταιριάζουν σε όλα τα σώματα

Ναταλία Κατσακιώρη
Team ολόσωμο: Οι 4 τάσεις στα ολόσωμα μαγιό που ταιριάζουν σε όλα τα σώματα

Τα trends στα ολόσωμα που θα μας απασχολήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Ας αφήσουμε τα debates στην άκρη! Ολόσωμο ή μπικίνι; Μία ερώτηση που πρέπει θεωρρητικά να απαντήσουμε σε κάθε νέα καλοκαιρινή σεζόν. Προσωπικά θα σου πω ότι όποια και αν είναι η προτίμησή σου, πρέπει να κάνεις μία πρσθήκη στη συλλογή σου και από τα δύο styles. Και επειδή τα μπικίνι έχουν την τάση να πρωταγωνιστούν, σήμερα θα μιλήσουμε για όλους εκείνους τπους λόγους που αξίζει να δοκιμάσεις και ένα ολόσωμο μαγιό, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Οι 3 πιο hot τάσεις στα μπικίνι που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/C68Z0jciUTU/

Βρήκαμε τις 4 κορυφαίες τάσεις που θα δοκιμάσουμε φέτος και -όχι!- το ολόσωμο δεν χαλάει το μαύρισμά σου.

https://www.instagram.com/p/C52nuIeNzs4/

Τα 4 ολόσωμα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι.

Low back

Ένα ολόσωμο με χαμηλή πλάτη τα έχει όλα: sexiness, θηλυκότητα και τον σωστό minimal χαρακτήρα που θέλουμε για το φετινό μας beach look. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, είτε έχεις μικρό στήθος, είτε μεγάλο και είναι η τέλεια επιλογή για μία έξοδο αμέσως μετά το μπάνιο μας, αφού μοιάζει ξεκάθαρα με κορμάκι. P.S.: Επίλεξε μία bold απόχρωση και όχι μαύρο.

olosomo_magio-(2).jpg

Strapless

Ένα strapless ολόσωμο μαγιό αναδεικνύει τέλεια ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του γυναικείου σώματος, τους ώμους. Μπορεί να μην το έχει σκεφτεί ποτέ, αλλά οι γυναικείοι ώμοι είναι ένα πολύ όμορφο σημείο, που ειδικά μέσα στο καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο θηλυκό. Αναζήτησε ένα σχέδιο με καλή υποστήριξη στο στήθος, για να μην χρειαστεί να αγχώνεσαι, όταν κάνεις τις βουτιές σου.

olosomo_magio-(6).jpg

All over prints

Τα prints επέστρεψαν φέτος δυναμικά μετά από κάποια καλοκαίρια που τα ολόσωμα μαγιό είχαν κυρίως minimal μονοχρωματικά combos. Μόνο που το 2024 δεν θα δούμε μόνο τα κλασικά tropical prints στα μαγιό μας, αλλά θα απολαύσουμε μία πιο gilry εκδοχή τους με old school σχέδια που περιλαμβάνουν φρούτα και λαχανικά. Ναι, καλά άκουσες!

https://www.instagram.com/p/CvDLLgjo3MV/

Το πρώτο καλοκαιρινό beach look της Δούκισσας Νομικού είναι γεγονός με ένα μπικίνι έκπληξη

Cut outs

Είναι αυτό το ολόσωμο που ταιριάζει περισσότερο στα look της πισίνας. Γιατί τα cut outs έχουν ένα δικό τους glam αποτέλεσμα, ακόμα και αν πρόκειται για ένα μικρό άνοιγμα στο ντεκολτέ ή τη μέση μας. Είναι ξεκάθαρα το πιο sexy σχέδιο σε μαγιό που ταιριάζει τέλεια στα juicy κορίτσια με καμπύλες.

olosomo_magio-(7).jpg