Παντελόνια με λάστιχο στη μέση: Είναι το πιο cool item του καλοκαιριού που θα φοράς κάθε μέρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Παντελόνια με λάστιχο στη μέση: Είναι το πιο cool item του καλοκαιριού που θα φοράς κάθε μέρα

Επιτέλους η άνεση δικαιώνεται!

Εσύ για ποιον λόγο θα θυσίαζες την άνεσή σου; Προσωπικά, στο θέμα ντύσιμο, styling και μόδα γενικότερα θα έλεγα για κανέναν! Και τώρα πια είμαι απόλυτη σε κάτι τέτοια θέματα. Φυσικά και υπήρξα εκείνη η κοπέλα που κρύωνα με το εξώπλατο φόρεμά μου μέσα στο χειμώνα. Που αγόραζα ένα νούμερο μικρότερα τα παπούτσια μου γιατί ήταν sold out το νούμερό μου. Που έκρυβα μία τεράστια ζώνη κάτω από ένα φαρδύ φούτερ, γιατί εκείνο το παντελόνι ήταν αντίστοιχα φαρδύ. Και κάπως έτσι πέρασαν τα χρόνια και μέσα στα δύσκολα χρόνια των lock downs μάθαμε επιτέλους -με τον δύσκολο τρόπο- να ακούμε το σώμα μας και να βάζουμε πάνω από όλους και από όλα την άνεσή μας.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα printed μαγιό είναι η αδυναμία της -Τα retro σχέδια που φοράει τώρα

Photo-by-Alejandra-Navarro-Basanta-on-June-25-2024.-May-be-an-image-of-1-person-clutch-and-text..jpg

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στις τάσεις του 2024 να χαιρόμαστε όλα αυτά τα trends που είναι εδώ για να μας επιτρέψουν να είμαστε ο εαυτός μας και να αισθανόμαστε άνετα με το σώμα μας. Μία από αυτές είναι και τα drawstring παντελόνια, δηλαδή τα παντελόνια με λάστιχο στη μέση. Καλά άκουσες -ή μάλλον διάβασες-. Τα παντελόνια με ελαστικό band γύρω από τη μέση μας είναι τάση και μάλιστα από τις μεγαλύτερες, οπότε και εμείς έχουμε τους καλύτερους τρόπους για να τα φορέσεις.

Photo-by-LUNA-ISABELLA-on-May-15-2024..jpg

Drawstring παντελόνια: Άνεση και στυλ πάνε μαζί; Σίγουρα ναι!

Τα παντελόνια αυτά είναι συνήθως σε wide leg γραμμή, είναι από ανάλαφρα υφάσματα, όπως το λινό, το βαμβάκι και οι δαντέλες, και θα τα δεις σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Από το pyjama pants με τις κάθετες ρίγες, το πιο δημοφιλές παντελόνι του καλοκαιριού, μέχρι το all time classic λινό, άσπρο παντελόνι, τα drawstring pants είναι το πιο άνετο σχέδιο που αξίζει να δοκιμάσεις.

Προφανώς και τα fashion girls το έχουν ήδη εντάξει στην γκαρνταρόμπα τους και το συνδυάζουν με Y2K cropped tops, φαρδιά πουκάμισα, πολύχρωμα t-shirts με στάμπες και το μπικίνι τους, όταν το φοράνε στην παραλία.

Photo-shared-by-Rita-Montezuma-on-July-09-2024-tagging-@vicmontanari.-May-be-an-image-of-5-people-eyewear-sarong-and-headscarf..jpg

Τα flats είναι το καλύτερο ζευγάρι για να ολοκληρώσεις ένα look με ένα τέτοιο παντελόνι. Sneakers, πέδιλα, μπαλαρίνες και loafers είναι τα σχέδια που πρέπει να προτιμήσεις.

Giorgio Armani: Ο θρύλος της μόδας κλείνει σήμερα τα 90 -Μία ζωή φτιαγμένη με βελόνα και κλωστή

Photo-by-Vicky-Montanari-on-June-04-2024.-May-be-an-image-of-1-person-poncho-sarong-headscarf-and-text-that-says-'RESTAURANTE-POPULAR-DO-CAPELO-_'..jpg