Τα must have φορέματα του καλοκαιριού για το νησί και την πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είναι τα φορέματα που θα έρθουν μαζί σου διακοπές. Όπου και αν τις περάσεις!

Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι ένας στους δύο Έλληνες αποφάσισε να μην πάει διακοπές φέτος σε κάποιο κλασικό και αναμενόμενο παραθαλάσσιο μέρος ή σε ένα νησί. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουμε την άδεια μας. Πολλοί είναι αυτοί που αποφάσισαν να επισκεφθούν τις «ρίζες» τους, δηλαδή το χωριό τους, άλλοι πάλι θα κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε ένα προορισμό ακόμα και της βόρειας Ευρώπης (εναλλακτική επιλογή) και άλλοι θα παραμείνουν στην πόλη, κάνοντας μικρές εξορμήσεις αυθημερόν, απολαμβάνοντας την ησυχία τους, όταν όλοι οι υπόλοιποι θα λείπουμε. Έτσι, διαμορφώνεται ο νέος χάρτης των καλοκαιρινών διακοπών, οπότε και η summer wardrobe της κάθε γυναίκας έχει αλλάξει αντίστοιχα.

Το crochet είναι πιο συναρπαστική τάση του καλοκαιριού -4 τρόποι να το φορέσεις στην παραλία

Και όταν λέω έχει αλλάξει, εννοώ ότι έχει προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες μας, ακριβώς ότι κάνει δηλαδή πάντα η μόδα. Ακούει και αφουγκράζεται τις συνολικές κοινωνικές αλλαγές και ακολουθεί τις επιταγές μας. Κάπως έτσι, και ενώ οι διακοπές μας θα γίνουν υβριδικές για το καλοκαίρι του 2024 και εμείς θα πρέπει να επιλέξουμε τα αντίστοιχα ρούχα, που θα μπορούν να φορεθούν παντού. Και στο νησί, και στην πόλη! Έτσι, αν θέλεις τώρα να κάνεις βαλίτσα για τις διακοπές σου, όπου και αν πας, όπου και αν τις περάσεις, θα πρέπει σίγουρα να έχεις μαζί σου ένα -ή και παραπάνω- φορέματα. Το φόρεμα είναι το πιο ανάλαφρο και stylish item του καλοκαιριού και δεν μπορεί να λείπει από τα fashion πλάνα της σεζόν.

Αν ξεκινήσουμε με γνώμονα τα χρώματα, θα μιλήσουμε σίγουρα για το μικρό άσπρο φόρεμα (άσπρο και όχι μαύρο), αλλά και για το λαμπερό κόκκινο και τα πρωτότυπα μοτίβα που θα δεις παντού φέτος. Οι θηλυκές, ρομαντικές γραμμές με τις επίσης romantic λεπτομέρειες όπως η δαντέλα και οι διαφάνειες ντύνουν τα πιο υπέροχα midi και maxi φορέματα της σεζόν, ενώ έχουμε φυσικά και τις Y2K επιρροές, οι οποίες έκαναν μεγάλο come back και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων.

Τα must-have φορέματα του φετινού καλοκαιριού.

Naked dress

Corset dress

Slip dress

Halter neck dress

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε διακοπές και αυτή είναι η φούστα που πήρε μαζί της

Ασύμμετρο φόρεμα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης