Τα 5 office looks που θα βάλουμε στο γραφείο στον καύσωνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 office looks που θα βάλουμε στο γραφείο στον καύσωνα

Είναι η πιο stylish απάντηση στη ζέστη!

Είναι μία δύσκολη εβδομάδα για όλους, που ακολούθησε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο με τις υψηλές θερμοκρασίες να μας έχουν κουράσει λίγο-πολύ όλους. Είτε είστε από τους τυχερούς που βρίσκεστε σε κάποιο νησί και κάνετε τις διακοπές σας, είτε είστε ακόμα στην πόλη τα συνεχόμενα σαραντάρια δεν είναι ευχάριστα για κανέναν, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αυτό το άρθρο απευθύνεται, βέβαια, στη δεύτερη και σίγουρα πιο επιβαρυμένη κατηγορία, δηλαδή σε εμάς που μέσα στον καυτό αυτό Ιούλιο αναγκαζόμαστε να είμαστε στις θέσεις μας, ως «εργατικά χέρια» στα γραφεία μας, όπως μου είπε και ένας συνάδελφος. Και είναι λογικό να μην έχουμε καμία απολύτως διάθεση να ντυθούμε το πρωί λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι.

Οδηγός αγοράς: Απέκτησε και εσύ το old money style στην παραλία με 10 κομψά μαγιό για κάθε σώμα

https://www.instagram.com/p/CxiV6tlo-lR/

Ωστόσο η μόδα είναι και πάλι η μόνη που μπορεί να αλλάξει λίγο τη διάθεσή μας και να μας κάνει να νιώσουμε λίγο καλύτερα ακόμα και όταν η θερμοκρασία θέλει να κάτσουμε σπίτι αγκαλιά με το κλιματιστικό. Το καλό είναι ότι από τότε που αποφασίσαμε να βάλουμε τη μόδα να υπηρετήσει τις ανάγκες μας, οι μεγαλύτεροι οίκοι έχουν κυκλοφορήσει πολλές τάσεις που ανταποκρίνονται στα καυτά μεσογειακά καλοκαίρια. Τα λινά και τα βαμβακερά υφάσματα αλλά και άλλα φυσικά υλικά πρωταγωνιστούν στις SS24 collections της σεζόν και κάπως έτσι έχουμε και εμείς πολλές διαφορετικές και stylish επιλογές για τα πρωινά μας office looks μας.

Photo-by-Belen-Hostalet-on-July-07-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-sarong..jpg

Αν αναζητάς, λοιπόν, τι να φορέσεις στη δουλειά σου εν μέσω καύσωνα θα πρέπει αφενός να πάρεις έμπνευση από τα πέντε παρακάτω office looks που σου έχουμε ως έμπνευση και αφετέρου να γίνεις λίγο πιο ανοιχτή στο τι θα πει ντύσιμο γραφείου. Γιατί το concept κσοτούμι δεν είναι κάτι που μπορεί να πάει καλά αυτές τις μέρες. Οπότε εκτός από τα φυσικά υλικά και υφάσματα πες ναι και στις διαφάνειες και τα ανάλαφρα μεταξωτά items. Βάλε κάποιες πιο ρευστές, θηλυκές γραμμές στα σύνολά σου και συνδύασέ τα με αυστηρά girl boss αξεσουάρ, όπως είναι τα δερμάτινα loafers και η μεγάλη τσάντα γραφείου σου.

https://www.instagram.com/p/ChIGEcoufNB/

Τα classics prints του καλοκαιριού είναι η απάντηση στις μονοχρωμίες

5 looks για το γραφείο για τις μέρες με καύσωνα: