Σχεδιάζεις το staycation σου; Τα 6 δροσερά σύνολα που αξίζει να αντιγράψεις

Ναταλία Κατσακιώρη

Διακοπές στην πόλη; Έχουμε τα καλύτερα outfits για ένα stylish staycation.

Είναι η νέα μόδα ή μία πραγματικότητα της σύγχρονης κοινωνίας, όπως έχουν εξελιχθεί οι τιμές και η κατάσταση στα ελληνικά νησιά; Αρχικά, να πούμε ότι το staycation προφανώς και δεν είναι μόνο ένα ελληνικό φαινόμενο, αλλά μία έννοια που ξεκίνησε και πάλι το ταξίδι της πολύ πριν έρθει σε εμάς με τους Ευρωπαίους να είναι περισσότερο συμβιβασμένοι με το να περνούν την άδειά τους στην πόλη. Για εμάς κάτι τέτοιο φάνταζε πριν κάποια χρόνια απίθανο, αλλά το 2024 οι έρευνες θέλουν τον ένα στους δύο Έλληνες να περνούν το μεγαλύτερο διάστημα της άδειάς τους στο σπίτι τους, κάνοντας μικρές εξορμήσεις αυθημερόν σε κοντινές παραλίες.

Καλοκαιρινά looks με παντελόνι: Οι καλύτερες ιδέες για τον Ιούλιο

Άρα, ναι, θα κανονικοποιήσουμε και εμείς τον όρο, όχι γιατί απαραίτητα αγαπάμε την όλη κατάσταση -κάθε άλλο- αλλά γιατί όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, εσύ πρέπει να φτιάξεις λεμονάδα που λέει και το γνωστό ρητό. Οπότε είτε έχουμε τη δυνατότητα να φύγουμε για λίγες μέρες, είτε αναγκαστικά μείνουμε στην πόλη, θα φροντίσουμε να περάσουμε όμορφα και να δείχνουμε στα καλύτερά μας. Η μόδα είναι ένα από τα ελάχιστα όπλα που έχεις για να φτιάξεις παντού και πάντα την ψυχολογία σου χωρίς κανένα απολύτως έξοδο, αλλά κάνοντας ένα ευρηματικό mix and match με τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Αν ρίξεις, μάλιστα, μια γρήγορη ματιά στα κορίτσια που δημιουργούν content στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τότε θα διαπιστώσεις ότι για εκείνες το staycation είναι κανονική επιστήμη, στην οποία καλείσαι και εσύ να συμμετέχεις. Για το 2024 το χρώμα θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αν μείνεις τον Αύγουστο στην πόλη, το ίδιο και τα γεωμετρικά flats με τα πρωτότυπα σχέδια και τις διαφάνειες. Τα δροσερά υφάσματα είναι προφανώς απαραίτητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, το ίδιο και τα edgy αξεσουάρ, όπως ένα μεγάλο καπέλο, ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου και τα κοσμήματα με στοιχεία της θάλασσας, όπως είναι τα κοχύλια. Γενικά θέλουμε ένα παιχνίδι μεταξύ των basics και των νέων, τολμηρών τάσεων του καλοκαιριού.

Sarong skirts are back! Γιατί το πιο απλό και stylish item παραλίας θα είναι πάντα το παρεό μας

Τα 6 staycation looks που θα αντιγράψεις:

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης