Ολόσωμο:Είναι το αγαπημένο μαγιό της Μαρίας Ηλιάκη και εμείς βρήκαμε το look που φόρεσε στην παραλία

Ολόσωμο:Είναι το αγαπημένο μαγιό της Μαρίας Ηλιάκη και εμείς βρήκαμε το look που φόρεσε στην παραλία

Η Μαρία ξεκίνησε τις διακοπές της με χαλαρές στιγμές στη βεράντα. 

Τελευταία εβδομάδα Ιουλίου και όλοι μετράμε αντίστροφα για την έλευση του Αυγούστου και της πολυπόθητης άδειας. Διακοπές, διακοπές, διακοπές! Η μόνη λέξη που αντηχεί στο μυαλό μας πλέον είναι αυτή. Σε αντίστοιχο mood φαίνεται να είναι και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μπορεί να μην συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά είναι μαζί μας μέσα από τα social media και τα τέλεια βιντεάκια που ανεβάζει από εκεί είτε με στυλιστικές συμβουλές (ναι, γιατί η Μαρία έχει το τέλειο summer style), είτε με τις νέες της περιπέτειες ως μανούλα. Το κοινό που την ακολουθεί είναι φανατικό και η ίδια φαίνεται να χαίρεται πολύ το μοίρασμα της καθημερινότητάς της με τους followers.

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα παραλίας που κέρδισε τα σχόλια των followers -Λαμπερή όπως ο ήλιος

Photo-by-maria-Iliaki-on-July-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-pool-and-outdoors..jpg

Λίγο πριν φύγει, λοιπόν, για διακοπές είδαμε τη Μαρία να «αράζει» στο μπαλκόνι της, στο νέο της σαλόνι με τους μεγάλους καναπέδες και τα φυτά να το πλαισιώνουν, και να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, φορώντας το μαγιό της. Γενικά τα beach looks της Μαρίας αξίζουν την προσοχή μας, αφού η ίδια διατηρεί το minimal chic style της και μέσα στο καλοκαίρι. Το μαγιό που προτιμάει πάντως σχεδόν παραδοσιακά είναι το ολόσωμο.

https://www.instagram.com/reel/C9utU_ziE6G/

Βρήκαμε το ολοκληρωμένο beach look της Μαρίας Ηλιάκη.

Η Μαρία είναι μία από τις γυναίκες που αγαπά πολύ τις Ελληνίδες σχεδιάστριες και φροντίζει να τις υποστηρίζει πάντα στα καθημερινά της looks χειμώνα και καλοκαίρι. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει και μία summer beach γκαρνταρόμπα από τα αγαπημένα της ελληνικά brands. Το μπλε, one shoulder ολόσωμο της φωτογραφίας ανήκει στη Sophie Deloudi, μία σχεδιάστρια με εκπληκτικά μαγιό. Τα sexy cut outs στο μέση και την κοιλιά το κάνουν λίγο πιο παιχνιδιάρικο και θηλυκό.

Μέσα στην ίδια gallery βέβαια είδαμε και το φόρεμα που φοράει από πάνω, ένα φούξια midi dress με λεπτές 90s τιράντες τύπου spaghetti και κομψή μέση, που τονίζει διακριτικά τη σιλουέτα. Ένα φόρεμα με δροσερό ύφασμα από τη summer collection της Ioanna Kourbela, ένα brand που φημίζεται για τα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματά του και τον minimal χαρακτήρα του.

Photo-by-maria-Iliaki-on-July-28-2024.-May-be-an-image-of-1-person-futon-chaise-lounge-dress-and-outdoors..jpg

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φέτος επιλέγει ολόσωμο -Το σχέδιο που κολακεύει όλα τα σώματα

Shop the look: