10 μεταβατικά σύνολα για να φορέσεις στις φθινοπωρινές θερμοκρασίες

Ναταλία Κατσακιώρη

Ακόμα και όταν ο καιρός είναι άστατος εμείς έχουμε το how to του φθινοπωρινού styling.

Αυτή την περίοδο οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε όσους περιμένουμε με ανυπομονησία να γίνει ο καιρός λίγο πιο φθινοπωρινός και να φύγουν οι υψηλές θερμοκρασίες και εκείνους που θέλουν να συνεχίζουν να μετράνε μπάνια και παγωτά. Όποιος και αν είναι ο δικός σου τύπος είναι γεγονός ότι αυτός ο μεταβατικός μήνας, aka ο Σεπτέμβριος, έρχεται για να μας δυσκολέψει λίγο με το καθημερινό μας styling, αφού όσο πιο απρόβλεπτος γίνεται ο καιρός, τόσο πιο πολύ δουλειά πρέπει να κάνουμε και εμείς κάθε πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι. Ας εκμεταλλευτούμε όμως αυτό το διάστημα για να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο ενδιαφέρουσα και να πειραματιστούμε με καλοκαιρινά και φθινοπωρινά items της ντουλάπας μας.

Καφέ δερμάτινο μπουφάν: Το essential πανωφόρι επιστρέφει και έχουμε τις 4 πιο stylish εκδοχές

Το layering και το mix and match είναι τα δύο styling tips που πρέπει να ακολουθήσεις και πάλι. Σε κάθε μεταβατική φάση θα με ακούσεις (ή μάλλον θα με διαβάσεις) να σου λέω πάντα για αυτούς τους δύο κανόνες της μόδας που είναι κυριολεκτικά σωτήριοι σε αυτές τις λίγο πιο δύσκολες περιόδους. Γιατί αν μπορείς να συνδυάσεις αποτελεσματικά μεταξύ τους ετερόκλητα πράγματα της ντουλάπας σου, τότε θα μπορείς να δημιουργήσεις πανεύκολα και ένα εντυπωσιακό look για κάθε περίσταση. Εξάλλου κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου όλα επιτρέπονται και αυτό από μόνο του μας προετοιμάζει για μία σεζόν που κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι.

Το street style είναι πάντα στη διάθεσή μας για να μας δώσει έμπνευση να βρει τις λύσεις για εμάς πριν από εμάς. Γιατί όταν βλέπεις ένα έτοιμο συνδυασμένο look φορεμένο στους δρόμους της πόλης από κανονικές γυναίκες και όχι από ένα μοντέλο σε ένα catwalk για παράδειγμα, τότε καταλαβαίνεις πολύ πιο εύκολα πώς μπορείς και εσύ να το αντιγράψεις με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Εμείς ξεχωρίσαμε δέκα σύνολα από τους δρόμους της φθινοπωρινής Κοπεγχάγης που λατρέψαμε και θέλουμε να αντιγράψουμε και είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψεις και εσύ!

Ralph Lauren και Proenza Schouler έκαναν πρεμιέρα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

10 street style looks για το μεταβατικό Σεπτέμβριο:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης