Οδηγός αγοράς: Οι τσάντες γραφείου που έχουν μια θέση στα office staples

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι τσάντες γραφείου που έχουν μια θέση στα office staples

New office era, new you!

Η συζήτηση για τις τσάντες έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Οι γυναίκες θα έχουμε πάντα φετίχ με τις τσάντες και οι αγαπημένοι μας οίκοι μόδας θα φροντίζουν επίσης πάντα να δημιουργούν σχέδια «εμμονή», που όλες θέλουμε να κρατάμε στα χέρια μας. Είναι μία από τις πιο συνηθισμένες αγορές που κάνουμε με την έναρξη κάθε νέας σεζόν και ειδικά όταν μιλάμε για το φθινόπωρο. Είτε θέλεις να το παραδεχτείς, είτε όχι το φθινόπωρο έχει αυτή τη back to school διάθεση στην οποία μπαίνουμε μικροί και μεγάλη και μία μεγάλη all day bag για το γραφείο μας μπαίνει συνήθως στην κορυφή της wish list του Σεπτεμβρίου. Μετά τη μανία των mini bags από τα 90s και 00s φαίνονται τα πράγματα να μπαίνουν σε μια ισορροπία και να επιστρέφουμε κανονικά στις άνετες shopper bags που χωράνε όλα τα απαραίτητα.

Καφέ δερμάτινο μπουφάν: Το essential πανωφόρι επιστρέφει και έχουμε τις 4 πιο stylish εκδοχές

Copenhagen-str-S25-0841.jpg

Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ fan των υπερβολικά μικρών τσαντών, γιατί κάθε κορίτσι που δουλεύει σε γραφείο και περνάει πολλές ώρες της ημέρας εκτός σπιτιού ξέρει ότι έχει χρειάζεσαι ό,τι πιο άνετο μαζί σου. Το νεσεσέρ σου, το μπουκάλι με το νερό σου, το PC και ίσως το αγαπημένο σου βιβλίο, αλλά και τα τεράστια head phones σου για τα μέσα είναι must κάθε πρωί που φτιάχνεις την τσάντα σου, η οποία συχνά καταλήγει να κρύβει πολύ πιο προσωπικά πράγματα από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Copenhagen-str-S25-0546.jpg

Φέτος, οι τάσεις στις office bags ξεκινάνε με τις μεγάλες κλασικές shopper bags με την minimal γραμμή, και καταλήγουν στα stylish pouches για όσες αγαπούν το french chic style στην καθημερινότητά τους. Τα μαλακά δέρματα είναι αυτά που πρωταγωνιστούν και πάλι μαζί με τις ιδιαίτερες πλέξεις και ενδιαφέρουσες υφές όπως το croco. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει φυσικά το μαύρο και το σπασμένο λευκό, αλλά και τα neutrals και τα λίγο πιο ενδιαφέροντα κυπαρρισί και μπορντό.

Copenhagen-str-S25-0658.jpg

Παρακάτω ένας αναλυτικός οδηγός αγοράς για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έγινε top στις Google αναζητήσεις χάρη στο maxi floral φόρεμα και λευκές γόβες

Editor's choices: