Midi, mini, maxi: 10 σύνολα με φούστα που θα αντιγράψουμε αυτή την εβδομάδα

Ναταλία Κατσακιώρη
Midi, mini, maxi: 10 σύνολα με φούστα που θα αντιγράψουμε αυτή την εβδομάδα
Photo Credit: Szymon Brzóska/launchmetrics.com/spotlight

Η maxi λευκή φούστα με όγκο είναι ακόμα το item που πρωταγωνιστεί.

Είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Το να μπορέσεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στην καλοκαιρινή και τη φθινοπωρινή σου ντουλάπα και να δημιουργήσεις μια επιτυχημένη fall γκαρνταρόμπα είναι ίσως από τα πιο δύσκολα tasks που έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε Σεπτέμβριο. Ο λεγόμενος μεταβατικός μήνας είναι εδώ και εμείς από τη μία έχουμε βαρεθεί τα καλοκαιρινά μας σύνολα, από την άλλη πάλι δεν μπορούμε εννοείται σε μια χώρα σαν την Ελλάδα να φορέσουμε τα χοντρά μας πουλόβερ και τα δερμάτινα jackets μας. Οπότε καταλήγουμε συνήθως να κάνουμε ένα repeat των summer outfits, που αν με ρωτάς -ναι- είναι πια out of season.

Αυτό το top είναι η must επιλογή του φθινοπώρου -Το street style επιβεβαιώνει

New-York-str-S25-0729.jpg

Ένα hero piece που λατρεύουμε το καλοκαίρι είναι εννοείται οι φούστες μας, μόνο που αυτή τη φορά οι ίδιες ακριβώς φούστες που έβαλες μέσα στη summer season που μας πέρασε θα γίνουν τα go to κομμάτια και του φθινοπωρινού styling. Όποιο μήκος και αν προτιμάς, mini, midi ή maxi, θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις την αγαπημένη σου φούστα μέσα στο Σεπτέμβριο, αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές. Μην σκέφτεσαι τη διαφορά ανάμεσα σε μια αέρινη ημιδιάφανη καλοκαιρινή φούστα και ένα χοντρό, βαμβακερό μακρυμάνικο για παράδειγμα, γιατί αυτή η ακριβώς η αντίθεση των υλικών και των υφών είναι που κάνει ένα fall look ακόμα πιο ενδιαφέρον.

New-York-str-S25-0908.jpg

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. More street style looks for us! Η Νέα Υόρκη είναι μία από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες της μόδας για να εμπνευστείς το φθινοπωρινό σου outfit, αφού τα it girls της πόλης κάνουν τους πιο δημιουργικούς συνδυασμούς. Ένα από τα hero pieces του καλοκαιριού, η λευκή αέρινη φούστα με όγκο, έχει γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής και το Σεπτέμβριο, αφού συνδυάζεται τέλεια με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες και ένα office γιλέκο φορεμένο σαν top. Ακολουθούν οι κορυφαίοι συνδυασμοί που θα αντιγράψουμε μέσα στην εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/C9F2GALIq47/

Fall session: Οι 5 πρώτες αποχρώσεις που θα βάλουν φθινοπωρινή διάθεση στη ντουλάπα σου

10 looks για να φορέσεις τις φούστες σου το φθινόπωρο: