Μπέττυ Μαγγίρα: To ανατρεπτικό fashion trick που έκανε το άσπρο της φόρεμα φθινοπωρινό

Ναταλία Κατσακιώρη
Μπέττυ Μαγγίρα: To ανατρεπτικό fashion trick που έκανε το άσπρο της φόρεμα φθινοπωρινό
Photo: NDP Photo Agency

Πώς μία μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει ένα outfit πιο καλοκαιρινό.

Θυμάστε το αντίο που μας είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1; Μπορεί αυτό να ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περιμέναμε, αλλά όπως και η Μπέττυ αυτό δεν ήταν ένα οριστικό αντίο με την παρουσιάστρια να είναι στη διάθεση όλων των υπόλοιπων σταθμών. Οι φήμες μιλάνε και για την «υποψηφιότητά» της για την παρουσίαση του The Voice, χωρίς βέβαια να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μπέττυ είναι μία από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Από το καλοκαιρινό αντίο λοιπόν σε ένα φθινοπωρινό welcome!

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Lady Gaga με look Maleficent του οίκου Dior αποθέωσε το total black

https://www.instagram.com/p/C_Xm1BSgL5A/

H ίδια μας ευχήθηκε καλό μήνα και καλό φθινόπωρο με κάποιες νέες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας προέτρεψε να ντυθούμε ανάλογα με την εποχή και να απολαύσουμε όλα τα ωραία που μας φέρνει η νέα σεζόν. Και είναι πολλά. Το φθινοπωρινό styling είναι ένα από αυτά και η Μπέττυ Μαγγίρα έχει ανακαλύψει το πιο έξυπνο styling trick που μπορεί να αναβαθμίσει τα καλοκαιρινά μας φορέματα και να τα κάνει λίγο πιο καλοκαιρινά.

https://www.instagram.com/p/C86nGRng3ki/

Μπέττυ Μαγγίρα: Με λευκό φόρεμα σε έξοδο στο θέατρο.

Μπορεί να έχουμε μπει και επίσημα πλέον στο φθινόπωρο αλλά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα οι θερμοκρασίες παραμένουν καλοκαιρινές ακόμα και μέσα στο Σεπτέμβριο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει ακόμα να κυκλοφορείς με τα καλοκαιρινά σου φορέματα, αφού η σεζόν έχει αλλάξει και το ίδιο οφείλει να συμβεί και με το ντύσιμό σου. Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και μας έδειξε ένα πανέξυπνο κόλπο που θα κάνει και το δικό σου summer dress λίγο πιο φθινοπωρινό.

1725522127586-585753100-0H6A6235.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα midi λευκό φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα neutral mules. Από μέσα φόρεσε έξυπνα ένα μαύρο τοπάκι ή μπουστάκι, το οποίο κάλυψε το χαμηλό ντεκολτέ και έκανε αμέσως πιο φθινοπωρινό το άσπρο της φόρεμα.

0H6A6635.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το ίδιο ακριβώς trick μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ και να φορέσεις μέσα από τα καλοκαιρινά φορέματα με λεπτά τιραντάκια ένα tank top ή ένα απλό μπουστάκι, που θα βάλει ένα fall touch στη καθημερινά σου σύνολα.

Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν -Τα top σχέδια που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν