Σακάκι:Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο street style της Νέας Υόρκης -Τα σχέδια που θα φορέσουμε

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Κάποια υπάρχουν ήδη στη συλλογή σου. Ήρθε η στιγμή να τα αξιοποιήσεις.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην ζούμε και το απόλυτο φθινόπωρο, αν και σήμερα ο καιρός μας έδειξε μία πρώτη φθινοπωρινή νότα με κάποιες σύντομες βροχές. Ωστόσο η Νέα Υόρκη έχει ένα από τα πιο όμορφα fall σκηνικά και καθώς αυτές τις μέρες έχουμε και την Εβδομάδα Μόδας που εξελίσσεται στο μεγάλο μήλο, οι φωτογράφοι του street style έχουν στήσει τις μηχανές τους σε όλα τα γνωστά σημεία απαθανατίζοντας τα καλύτερα outfits.

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Τα highlights των ημερών που πέρασαν είναι «very demure»

Ρίχνοντας, λοιπόν, μία πιο προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες που έχουν φτάσει στα χέρια μας παρατηρήσαμε ότι ο πρωταγωνιστής στα φθινοπωρινά πανωφόρια είναι για άλλη μια φορά το σακάκι. Είναι το πρώτο ελαφρύ jacket που μπορείς να ρίξεις στους ώμους σου και ανάλογα με το στυλ του μπορείς να το αξιοποιήσεις σε κάθε περίσταση. Ακολουθούν τα πιο fashionable σχέδια.

Τα πιο επίκαιρα σακάκια του φθινοπώρου.

Classic prints

Προφανώς και τα κλασικά prints σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα μας. Ένα σακάκι σε animal print ή καρό, ακόμα και σε πουά ή με κάθετες ρίγες είναι τέλειο για να ξεκινήσεις τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.

Double breasted

Το πιο απλό και ανδρόγυνο σχέδιο στο κομμάτι σακάκια είναι ένα item με σταυρωτά κουμπιά. Εδώ οι basic αποχρώσεις είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή, γιατί ένα τέτοιο σακάκι είναι μια αγορά επένδυση.

Western suede

Το καστόρι είναι από μόνο του ένα υπέροχο υλικό για τους φθινοπωρινούς μήνες. Το ζεστό camel χρώμα και το σκούρο καφέ της σοκολάτας του ταιριάζει τέλεια και μας φέρνει και ένα ιδιαίτερο western vibe.

Midi, mini, maxi: 10 σύνολα με φούστα που θα αντιγράψουμε αυτή την εβδομάδα

80s volume

Αυτό το σχέδιο απευθύνεται στις vintage lovers. Δεν χρειάζεται να δώσεις μια μικρή περιουσία αναζητώντας ένα σακάκι με puffy μανίκια ή ώμους, όπως αυτό τις παρακάτω φωτογραφίας που σου παρουσιάζουμε ως σημείο αναφοράς. Ρίξε μια γρήγορη ματιά στη ντουλάπα της μαμάς σου ή στο second hand store της γειτονιάς σου και θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει σε αυθεντικό 80s vibe.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης