Tiff 2024: Angelina Jolie και Cate Blancett εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί -Τα looks που μας κέρδισαν

Ναταλία Κατσακιώρη
Tiff 2024: Angelina Jolie και Cate Blancett εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί -Τα looks που μας κέρδισαν

(Photo by Monica Schipper/EveryStory2024/Getty Images)

Ένα ακόμη κόκκινο χαλί στην αρχή της σεζόν. Οι εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν και αυτές που κάπως μας απογοήτευσαν.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος με λαμπερές εμφανίσεις, αφού αμέσως μετά τη Βενετία μεταφερθήκαμε στο Τορόντο και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που έκανε την πρεμιέρα του μέσα στο Σαββατοκύριακο με πολλές εξέχουσες παρουσίες να περνάνε από το κόκκινο χαλί του. Το 2024 είναι μία χρονιά με πολλές σημαντικές ταινίες να παίζονται στις αίθουσες στα πλαίσια του φεστιβάλ και ανάμεσά τους είναι και η νέα ταινία της Angelina Jolie για τη ζωή της Μαρία Κάλλας με τον τίτλο «Maria».

Αυτό το top είναι η must επιλογή του φθινοπώρου -Το street style επιβεβαιώνει

2024 TIFF -

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Φυσικά και η ίδια βρέθηκε στο Τορόντο και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί συνεχίζοντας τα diva looks, όπως ακριβώς την είδαμε και στη Βενετία. Η Angelina Jolie επέλεξε ένα μαύρο gown από τους Dolce & Gabbana σε ένα απλό, διαχρονικό shape που εφαρμόζει τέλεια στη μέση και τους γοφούς και ανοίγει σαν ουρά γοργόνας στα πόδια. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι opera gloves επίσης σε μαύρο. Το styling είχε αναλάβει η Rebecca Corbin-Murray η οποία ανέλαβε επίσης την εμφάνιση της Florence Pugh σε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ με ένα παραμυθένιο ροζ Tamara Ralph gown με μεγάλους φιόγκους. Και οι δύο ήταν από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς.

GettyImages-2170893031.jpg

Η Angelina Jolie με Dolce & Gabbana. Getty Images

Το ίδιο ισχύει και για την Cate Blanchett που φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Givenchy με ασυμμετρίες, ενώ η Daisy Edgar-Jones περπάτησε αιθέρια στο κόκκινο χαλί με μία δημιουργία του οίκου Gucci από την Resort 2025 collection του Sabato De Sarno.

https://www.instagram.com/p/C_qcPGXN0B_/

Ανάμεσα στις πολυαναμενόμενες παρουσίες των ημερών ήταν και η Jennifer Lopez που μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ben Affleck έκανε μία εμφάνιση, η οποία ήθελε να συζητηθεί. Αν κρίνουμε από το super αποκαλυπτικό Tamara Ralph φόρεμά της με τα ανοίγματα στο πλάι και τους μεγάλους μαύρους φιόγκους να καλύπτουν τα απαραίτητα σημεία, τότε σίγουρα αυτό ήταν το δικό της revenge dress. Προσωπικά θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε γίνει μία άλλη επιλογή, λιγότερο κραυγαλέα, που θα αναδείκνυε την πηγαία θηλυκότητα και το sexiness της JLo.

2024 TIFF -

Jennifer Lopez με Tamara Ralph FW24 Couture(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Άλλη μία εμφάνιση που μας απογοήτευσε ήταν αυτή της Sydney Sweeney που επέλεξε ένα custom Erdem ladylike look με φόρεμα και μία χαριτωμένη κάπα στους ώμους, το οποίο ίσως δεν ανέδειξε όπως θα έπρεπε την εκπληκτική σιλουέτα της. Παρακάτω θα δεις όλα τα red carpet looks των ημερών.

Fall session: Οι 5 πρώτες αποχρώσεις που θα βάλουν φθινοπωρινή διάθεση στη ντουλάπα σου

Τα red carpet looks που ξεχώρισαν: